Nesze!szer

Cool meglepi, amit ráérsz jövőre fizetni!

2011. december 19.

 

 

Szokás szerint megint találtunk valamit. Über trendi, azt kell mondjuk. Azért is tetszik például, mert ma néhány percet tötöttünk egy plázában. Még szerencse, hogy nem volt nálunk a kis érfelvágó készletünk, mert jujjjj, mennyien voltak. Ehhez pedig egy telefonálás elég mondjuk.

Ez egy olyan ajándék, amelyet annyira egyedivé tudsz tenni, amennyire csak szeretnéd. Élmény- és ajándékutalvány az ő neve. Magyarán szállodás tartózkodást adsz karira. Pihenést, kirándulást, jó wellnesselést, városoknak a megnézését. Ám nem kell úgy eldöntened, hogy akkor most március kilencvenedikén menjen a megajándékozott, majd választ ő. Azt is kikötheted, hogy hány csillagosok közül szemezgethet, miután megkapta az utalványt. Azt is, hogy belföld, vagy külföld és mennyiért. Sőt simán mondhatsz egy összeget, is és ebből a keretből lesz a választás. Minden variációt megoldanak ám a te kényed és kedved szerint. Az kell mondjuk szeretjük az ilyen kiszolgálást! És nehogy azt gondold, majd valami old school design-os izét kell átadnod a fa alatt. Abban is variálhatsz, bizony ám! És ha most úgy érzed, ezt csak januárban szeretnéd kiperkálni, azt is megoldják. Szerintünk elég szipi-szupi ajándék ez. Mi most szólnánk, hogy akkor Bécs, Prága és Siófok is tudna érdekelni bennünket erősen. Megmutatunk nektek egy mintát is, szülőknek például ez a fajta ideális lehet, elég kis szépséges Köszi a szallodak.hu-nak, hogy levesznek egy csomó terhet a vállunkról. Telefonszám és minden egyéb okosság ITT! Mi be nem megyünk újra a Mammutba, úgy érezzük, az kiment már a divatból, mi trendi üzemmódban élményutalványt adunk karácsonyra és kész! Szeretjük, hogy egyes cégeknél olyan kiszolgálást kapunk, mint külföldön!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr273475989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása