Nesze!szer

Mosó Masa luxus mosodája

2011. december 13.

 

 

Először nem tudtuk, mi is ez. Amerikában láttuk a polcokon, kettőször is megnéztük. Csodálkoztuk is rendesen. Aztán amikor Zólyomi Zsolt, a parfümőr újságolta, mit hozott be újdonságként, már tiszta volt minden.

A luxus mosószer története igazán stílusos. Hol volt és hol nem volt két lány. Az egyik a Ralph Laurennél dolgozott, a másik pedig a Chanelnél. És nem az aktákat tologatták, menedzseltek. Lindsey Wieber és Gwen Whiting (nem whitening...) 2004 márciusában egyedülálló céget indított útjára. Olyan termékeket forgalmaznak The Laundress néve alatt, melyek ruháink minden kényét és kedvét kielégítik. Olyan mosószereket, amelyek úgy tisztítanak, hogy nagyon kíméletesek azokhoz a darabokhoz is, amelyeket félve adunk a tisztítóba is be. (Mondjuk ha sérül egy Cavalli blúz, azért akár képes lenne az ember azonnal letöltendőt adni az elkövetőnek!) Nekik is eme problémájuk adta az ihletet, hisz látták a nagy márkáknál, hogy mennyire nincs megoldás a finom tisztításra. Luxus mosószereket gyártanak azóta. A választék és a minőség a lányok termékeinél egész egyszerűen fantasztikus. Non-toxikus, allergénmentes, biodegradable, eco-chic mosó-öblítő és ruhaápoló szereik vannak. Az illatuk meg olyan, mintha a legfinomabb parfümöket szagolnád. Konkrét jelleggel tényleg leesett az állunk, amikor megismerkedtünk a fekete-fehér csíkosba csomagolt mosókákkal. Van külön csoda a kasmír dolgokhoz is, meg úgy mindenre. Mi több, létezik a The Laundress kínálatában olyan készítmény is, amellyel a szívünknek oly kedves férfi izmozáshoz használt cipőjét fújhatjuk be, vagy akár az egész edzőtermet. És volt büdi, nincs büdi!

 

De nem csak mosó masaságok vannak a kínálatban, praktikusságok is. Van például ilyen kis szivacsosság, ami arra való, hogy a gyapjú összegubancolódott bolyhait eltűntessük. Sweater stone a neve. De óriási kedvencünk igazi női fegyver! Nem beauty blog lennék, ha nem egy ránctalanító lenne az. Ám nem a kis pofira való, hanem a ruhára. Mondjuk utazol hosszan a fontos tárgyalásra, lehet az persze repülőn, de akár a Széll Kálmántól a Deákig a metrón is és összegyűrődik a blúz, amit oly hosszan vasaltál. Egy fújás, és már tiszta sima minden. Zseni a termék ascendense, tényleg! Egyébként annyira öko az egész vonal, hogy a flakonok is lebomlanak szépen, az áruk meg nem is annyira brutál (6-7-8 e Ft, 30 alkalomra kb). Mindent megtalálsz Zólyomi Zsoltnál a Le Parfum Croisette-ben, a The Laundress weboldala pedig ITT. Aaaannnyira luxi!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr303461106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása