Nesze!szer

Vásárolj parfümöt (is) olcsóbban!

2011. december 07.

 

 

Szagot fognál? Vagy adnál? És ugye nem mindegy az annyi? Van egy tutiságos ötletünk így az ajándékozási szezon magasságában. A Glamour 9-én, pénteken jó kis akciót tart a Marionnaud Parfümériában, illetve parfümériákban. Kell az újságból a kuponod, a jó orrod és te. Ugye, nem nagy kunszt? És már jön is a kedvezmény! De nem ám csak illatot vásárolhatsz 20 százalékkal olcsóbban, varázsolós krémeket is bármelyik üzletükben. (Azért náluk elég klassz márkák vannak, mi egészen biztosan benézünk, mert mondjuk a Lancome gyengénk, de erősen.) Tehát megéri jócskán betérni, mert azért az ár ötödét ugye megspórolod!

Amennyiben bulizni is vágynál, akkor kettőtől a Westendben a helyed, ahol profi sminkesek és finom csemegék is várnak. Szerintünk ez klassz! Szerinted? Bővebb infó még ITT. Na jó shoppingot!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr693445204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása