Nesze!szer

Nyerj SodaStream gépet a Neszétől!

2011. december 07.

 

A nyári nagy melegben kezdődött, tisztelt bíróság. Kaptunk egy masinát tesztelni és akkor lángra lobbantunk. A konyhában esett meg a szerelem. Ugyanis volt egy SodaStream gépünk néhány hétig, vele költöztünk össze. Olyannyira megszerettük, hogy nem csak nyári flört lett belőle, pedig kicsit nehezen indult, de aztán... Azóta le sem jövünk erről a dologról, keletkezett egy otthoni masina. Imádjuk a házi szódát, pedig soha nem éreztük azt valaha: nekünk is ilyen kéne! Vételeztünk már hozzá szörpöt, ám a fröccs, mint iparág, hát az azóta zajlik már rendesen. A szénsavasító gombot pedig egész egyszerűen... hát azt nyomjuk, mint a csengőt! Olyan muris, hogy mi szabályozhatjuk a bubikat! (Mondjuk 30 féle szörp kapható hozzá, tehát lehet, hogy nekünk játék nem kell karácsonyra, üzennénk a Jézuskának!) 

Közben pedig tudományosan is átnéztük a dolgokat és megtudtuk, hogy a SodaStream céget 1903-ban alapították Angliában, azóta megy a pezsgés mindenhol. Ja, az otthoni masinák pedig védik a környezetet, mert ugye nem hordod haza egyenként a palackokat. 2009 óta több mint 1,5 milliárd flaskától védték meg a világot. Imádjuk a zöld dolgokat és itt most nem a Fradira gondolunk! Amit a képen látsz, az a SodaStream Red Genesis nevű, nekünk ez a piroska a szerelmünk. 24 990 Ft az ő ára. Azt kérdeznénk, hogy jó voltál-e az idén? Igen? Na akkor...

Nyerd meg tőlünk ezt a csodás SodaStream masinát. Osszad meg és lájkoljad ezt a postot, meg a szódaság fbookos oldalát is,  majd válaszolj kérdésünkre!

Hányban alapították a SodaStream céget? A választ ide várjuk: sodastream@morpho.hu 

Na, ne habozzatok, inkább hajrá az otthoni bubikért!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr783445504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

timi409 2011.12.19. 19:57:59

Nagyon szeretnék egy ilyet!! :)
süti beállítások módosítása