Nesze!szer

Az ennivaló Katy Perry

2011. december 07.

 

 

A Mattel Mikulása csoki helyett idén a cukorkákra szavazott és megalkotta az első Katy Perry Barbie babát. A California Gurls videó ihlette játék leánykán 70 darab kézzel festett muffin díszeleg, a színes míder pedig Swarovski kristályoktól csillog. Amy Lee, a Mattel tervezője igyekezett minden részletet alaposan kidolgozni: a piros-fehér csíkos nyalóka-mikrofontól, a rózsaszín csilli-villi cipőig mindent hitelesen lemásolt. (Jó kis meló lehet ez, jegyeznénk meg halkan!)Kislányként mi minden édességről lemondtunk volna egy ilyen Barbiért! De lehet, hogy most már más idők járnak felénk? Édes azért ez a Katy baba!

(Szerintünk jó sok szülő napjait keserítik meg ezért a gyerekek Amerikában, ha rohangálniuk kell majd a beszerzés miatt, mint ahogy Schwarzenegger abban a karácsonyos filmben tette...Ja, vagy az már nem baba, csak a netes rendelés megy? )

Nesze!Dia

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr773445151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szalacsi_Dezső 2011.12.08. 07:26:31

kéjtinek nagyobb csöcsei vannak
süti beállítások módosítása