Nesze!szer

Kérsz körtét? Az arcod igen!

2011. december 03.

  

 

A körtének még rendesen szezonja van, árulják is szépen a piacon. Finom is dióval, sajttal, de az arcunkat is etethetjük kicsit vele - elnyammogja rendesen.

Pucolj meg egy körtét, majd vágd kis szeletekre. Aztán villával törd össze, turmixolhatod is, ha ma lusti vagy. Vedd elő a mézes bödönt és mehet bele egy evőkanálnyi. Keress a fürdőszobában valami nehezebb krémet és abból is keverj hozzá kicsit. Kész is a tuti anti aging fegyvered, különösen tápláló dolog ez a pempő ilyenkor télen! A felét simán elrakhatod a hűtőbe, ha nagyobb gyümölcsöt választottál, majd egy hét múlva felhasználod. Puszta kézzel is felviheted az egészet az arcodra és dekoltázsodra, de egy kiszuperált fogkefe is kitűnő választás. Jöhet egy fél Szívek szállodája, egy kis Rory, Paris, meg Luke, aztán negyed óra múlva már moshatod is le. Már nem a szereplőket...Ilyen szeles-hideg időben különösen örül majd a bőröd a körte és a méz kettősének. Nyami!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr323434011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása