Nesze!szer

Pippa egyáltalán nem pipa

2011. november 29.

 

 

Az angol királyi család esküvőjénél csak egy valami kavart nagyobb port, az ara testvére, mint jelenség. Esetleg, ha valakinek nem ugrik be a hölgy arca, nem gond, egy valami biztos eszébe jut… Pippa popija. A gyönyörű Alexander McQueen ruhát - melyben mindenki megtekinthette Pippát (és fenekét) az esküvőn - nemrégiben újra piacra dobták. A fehér selyem-krepp koszorúslányruha akkora sikert aratott, hogy még aznap este elkapkodták az összeset.  Pedig nem kettő volt belőle a neten. Pippa popsija sokat hoz a McQueen konyhára még, ha azt is nézzük, hogy az első darab közel 30.000 dollárba került. Ám az utángyártott példányokat már 1.867 dollárért adták el. És tetemes mennyiséget. Ez elég szép bevétel lehetett, nem? Ezentúl mindenkinek a kisebbik Middleton lánnyal kéne reklámoznia… Ő a tuti siker szerintünk. Mondjuk a lagzi óta minden reggel lefotózzák a paparazzók, miben ment munkába. Az esküvői ruhás fenék fotók miatt nem volt pipa, viszont a napi fotóktól eléggé... Megértjük. Nehéz a korona közelében.

Nesze!Lola

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr633422822

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Marilyn, a Gyönyörű Gyermek 1. Rész 2011.11.30. 13:20:47

Mindenkiben él egy kép Marilyn Monroe-ról. Olyan evidens ez, mint tudni, hogy az ég kék és a fű zöld. Ez a kép mindig is skatulyába zárta őt....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása