Nesze!szer

Nem kell elszállnod a nehéz napok előtt...

2011. november 20.

 

 

Ki ne ismerné a pms tüneteit? És ki ne utálná... Ingerlékenység, mellfeszülés, fásultság, puffadás, de pompás is ez így sorban....se! Ha párkapcsolatod van, akkor tuti, hogy szakítani akarsz, ha pedig nincs, akkor úgy érzed, feletted már sosem fog kisütni a nap... Vannak a tünetekre mindenféle termékek, mondjuk a cickafark mellett a Bridget Jones nézése is kiváló lehet... De a kínai orvoslás szerint ezen kellemetlenségek és főleg a puffadás a májpangás miatt van leginkább, vagy arra utal. Tehát van egy-két nyomós érvünk, hogy ne az ilyenkor hasznos teákról beszéljünk, hanem némi akupresszúráról. Csak a kezedre van szükséged, hogy enyhüljenek a tünetek!

Szóval, elő a mancsokkal! A térdízület belső oldala alatt, a lábikra és a sípcsont között található egy pont. Ha ezt nyomod rövid ideig, akkor a a vérkeringést serkented és a méhedre is jótékony hatással van. Az első és a második lábujjad közötti mélyedésben, ahol a csontok összeérnek, szintén hasznosság található. Ennek a nyomásával szintén a vérkeringés javul és az energia áramlását is serkented (menni fog a csí rendesen!). De most félre a lábakkal! A köldököd alatt két ujjnyira található részre egész egyszerűen fektesd rá a tenyeredet, így a menstruáció előtti fájdalom is enyhülhet. (Huhhh, igyekeztünk egyszerűen leírni, reméljük, megtalálod a kérdéses pontokat.) Próbáld ki, nem fogod megbánni! De csak finoman! (Erős fájdalomnál a boka két oldalát masszírozzad!)

Ezek a kínaiak azért tudnak valamit, de mondjuk az Igazából szerelem is jól jöhet ám pms idején...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr603397927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása