Nesze!szer

Victoria angyalai újra kifutón

2011. november 12.

 

A héten került megrendezésre a Victoria's Secret idei divatbemutatója NYC-ben, ami ismét emlékezetes marad a fellépőiről, a buja viseleteiről és természetesen az angyalairól. Itt is rázták a rongyot rendesen, igaz, elég falatnyikat... A Victoria's Secret állandó modelleket vonultat fel, akik közé idén 12 új lány érkezett - ők a VS angyalok. (De az évek során már olyan topmodellek léptek náluk kifutúra, mint Helena Christensen, Tyra Banks vagy Heidi Klum!) A hat tourból álló show-t (Ballett; Super Angels; Passion; Angels Aquatic; I Put a Spell on You; Club Pink) Candice Swanepoel nyitotta meg, aki Taylor Momsen bandájának, a The Pretty Reckless - You Make Me Want to Die című számára menetelt. Őt követte Anja Rubik, Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio (néhány kép ITT) Chanel Iman, Doutzen Kroes (ITT nézelődjél), Adriana Lima, Miranda Kerr, Lindsey Ellingson, Karlie Kloss és a többiek. A következő fellépő, Kanye West egy mondat erejéig magára vonta a figyelmet, amikor a Stronger című slágere rappelése közben megjegyezte: "A 2007-es Victoria's Secret Show-n már elő kellett volna adjam ezt a nótát, de édesanyám halála miatt nem tettem... Ő volt az én szuperhősöm! Most pedig itt vannak a szuper angyalaim!" Ez olyan megható... De gyorsan társult hozzá a pajtása, Jay Z, akivel a N*ggas in Paris című ütős nótával örvendeztették meg a nagyérdeműt. Ekkor a közönség soraiból előbukkant Beyoncé, aki eljött megnézni az ura fellépését, nehogy már ne ellenőrizze... De nem csak Jay Z párja volt jelen a show-n... az egyik angyalnak, Miranda Kerrnek a férje, Orlando Bloom is büszkén tapsolt a bájos anyukának. (Zárójelben elárulnánk, hogy ez volt Miranda első kifutós fellépése Flynn születése óta, aki az év elején látta meg a napvilágot... kérnénk a receptet a gyors fogyáshoz)

 

A turbékoló párok sora itt még nem ért véget: a Maroon 5 együttes, éppen a ritmusos Moves Like Jagger című dalt adta elő, amikor a frontember, Adam Levine és a VS modellje, Anne Vyalitsyna kézen fogva vonultak fel-alá a kifutón. Nagyon helyesek voltak, főleg amikor Adam még egy puszit is adott Anne pofijára.

 

A fináléban Nicki Minaj - aki leginkább egy bohócra hasonlított - szolgáltatta a talpalávalót, Super Bass című számával.

 

Karlie Kloss, az egyik újonc zárta a show-t, különleges neon szárnyaival. A VS divatbemutatóról idén sem hiányolhattuk a mosolygós, kacsintós, puszit dobálós angyalokat, a csillogást, a pompát, a színeket, egyszóval a giccset De ezek nélkül már nem is lenne igazi, egy Victoria's Secret Fashion Show, amit jövőre is repesve várunk! Szóval volt minden, mint a búcsúban... ja, kakasos nyalóka nem. Itt egy kis furán összevágott videó, amiben megnézhetitek a csajokat és a puccot és a parádét. (Jobb anyagunk sajna most nincsen, azt televízóban adják majd le, nyílván nem két fillérért eladva a jogokat...) A tavalyi film Katy Perry és társaival ITT, érdemes megnézni. Tehát angyalok light 2011 New Yorkból! Beülnél jövőre nézőnek?

Nesze!Dia

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr433373005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.11.12. 20:39:11

Több blogon is most ez a nagy hír. Arra kérek mindenkit, aki most csorgatja a nyálát, hogy vegye figyelembe, hogy ezeket a fehérneműket rabszolgamunkával bangladesi munkások állítják elő napi 14-15 órát dolgozva, a heti hét napban. Verik és megalázzák őket. 4 centet kapnak egy olyan cuccért, amit 14 $ az üzletben.

Javaslom, hogy csak olyan cuccot vegyünk, ami a fair trade keretén belül kerül előállításra, és nem rabszolgamunkával!

www.huffingtonpost.com/jonathan-tasini/victorias-secret-slave-la_b_74261.html

The Victoria's Secret workers toil 14 to 15 hours a day, from 7:00 a.m. to 9:00 or 10:00 p.m., seven days a week, receiving on average one day off every three or four months. All overtime is mandatory, and workers are routinely at the factory 98 to 105 hours a week while toiling 89 to 96 hours. Treatment is very rough, as managers and supervisors scream at the foreign guest workers to move faster to complete their high production goals.

Workers who fall behind on their production goals, or who make even a minor error, can be slapped and beaten. Despite being forced to work five or more overtime hours a day, the workers are routinely shortchanged on their legal overtime pay, being cheated of up to $18.48 each week in wages due them. While this might not seem like a great deal of money, to these poor workers it is the equivalent of losing three regular days' wages each week.

Workers are allowed just 3.3 minutes to sew each $14 Victoria's Secret women's bikini, for which they are paid four cents. The workers' wages amount to less than 3/10ths of one percent of the $14 retail price of the Victoria's Secret bikini

fingerbangs 2011.11.12. 20:51:37

letöltöm majd hd-ban

lifelike 2011.11.12. 20:52:55

@TrueY: szerinted engem ez érdekel? vagy a bangladesi rabszolgát érdekli hogy én rabszolgamunkával állítok elő bármit magyarországon? rabszolgák vagyunk mind

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.11.12. 21:28:51

@lifelike: Bocs, de azt hiszem a rabszolgát és a proletárt összekevered! Engem érdekel, hogy normális körülmények között dolgozzanak, aki nekem termelnek. Én ezért hajlandó is vagyok többet fizetni.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.13. 07:31:14

3.és 4.kép.
Agyontetovált férfi, gyönyörű hajkoronával megáldott hölgy. Nem is fogok reggelizni most már....pfff

vaczkor 2011.11.13. 11:09:50

Nekem a tavalyiról volt egy posztom, akit érdekel itt nézheti meg a teljes showt:
blog.vaczkor.com/archives/2011/08/06/Eye_Candy_szombatra_Victoria_Secret_Fashion_Show/
süti beállítások módosítása