Nesze!szer

Twilight Bella a Vogue hasábjain

2011. november 11.

 

 

Már csak hatot kell aludni, hogy láthassuk az Alkonyat széria legújabb részét, a Hajnalhasadást. Az első részben Bella és Edward egy meghitt ceremónia keretében összeházasodnak, majd Esme szigetén töltik a mézesheteiket, ahol Bella teherbe esik. A bonyodalmak azonban csak ezután kezdődnek: a vérfarkasok törzse tudomást szerez a születendő - nem mellékesen, halhatatlan - gyermekről és támadást terveznek Bella ellen... Persze a hős szerelmes Edward (és Jacob!) a védelmére kel és akár az élete árán is megvédi őt. A legújabb előzetest ITT láthatjátok... izgalmas 117 percnek ígérkezik, nem igaz? Hogy csillapítsuk a türelmetlenségeteket, megmutatjuk Kristen Stewart bámulatos képeit, amelyek a novemberi Vogue Italia számára készültek, Michelangelo di Battista fotós közreműködésével. A cikkben (többek között azt is) elárulta, hogy a genetikának köszönheti vékonyka küllemét: "Ezt örököltem. Soha nem kellett sportolnom, illetve diétáznom az alakomért. Bár be kell vallanom, hogy azért a forgatások kitesznek egy-egy komolyabb edzést... A Hófehérke című remake aktuális forgatásain meg sem állok: folyamatosan futkároznom, ugrálnom és lovagolnom kell!" Kedves Kristen, mi szívesebben vetnénk néhány bukfencet, a spinning órák helyett... Apropó! Jöttök premier előtti vetítésre velünk? Aki eddig lemaradt, annak ITT a játék! Mutassátok ki a fogatok fehérjét!

Nesze!Dia

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr483370935

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csináltad már a magasban? 2011.11.11. 21:58:14

Innovatív és látványos megoldást eszeltek ki egy belvárosi építkezésen: az állványzatra tették fel a mobiltoalettet. Íme, megint tanultunk valami hasznosat az állatvilágtól, a fecskéknek is évezredek óta bevált az eresz alól potyogtatás.   Az ötle...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

organikusviselet · http://organikusviselet.blog.hu/ 2011.11.11. 16:14:30

Sajnos színész képességeiben komolyan csalódta, de azért megnézem a filmjeit mert még bízom abban hogy egyszer egy m ásik arcát is megmutatja.

Illúzióromboló kockacukor 2011.11.11. 19:44:52

Ha már spoilerezünk, emlékeim szerint rohadtul nem a farkasok akarták a gyereket megölni, hanem a Volturi.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.11.11. 20:26:28

A Hófehérkét se miatta, hanem a mostoháért nézzük majd meg!

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2011.11.11. 20:29:03

@chipanddale74: a Hófehérkét miatta NEM fogom megnézni. Amit igen fájlalok, mert amúgy jófajta filmnek ígérkezik.

blue angel 2011.11.11. 23:27:55

De a farkasok is, es a Volturi is. Jakob ezrrt fordul szembe veluk.
Itt csak kesobb lesz premier:( (Svajc)
süti beállítások módosítása