Nesze!szer

Show time - Versace for H&M!

2011. november 09.

  

 

New York városában nagy muri volt tegnap este. A Versace és az H&M ünnepelte meg közös munkáját, hisz november 17-étől 300 üzletben  vásárlható meg a kollekció, melyet a divatra fogékonyak már epedve vártak.  (Nem kis lépés ez, bár Madonnának, Cavallinak is volt már vonala a Hennes és Mauritz cégnél, ja, hogy a Jimmy Choo szandálokat ne feledjük!) Megadták a módját az ünneplésnek, számos sztár vonult fel a show előtt igen izgatottan, ahogy ezt a videóban láthatod. Uma Thurman, Nicki Minaj, Linda Evangelista, Blake Lively és sokan mások csodálták meg a Donatella által új életre keltett ikonikus darabokat. A show után pedig Prince muzsikált a társaságnak, szóval szólt a Purple rain rendesen.

 Az egészen bizonyos, hogy ezek a darabok nem a klasszikus elegancia kategóriából kerültek ki, de a Versace brand nem is erről híres. Természetesen a ruhák ára így is elég borsos, bár minden viszonyítás kérdése ugye...  Amennyiben megtekintenéd a választékot, ezen a hivatalos felületen megteheted. 

A fenti képen Donatella és Nicki Minaj látható teljes Versace öltözetben, a képet Nicki egy rajongói oldalán találtuk. Mai kínzó kérdés: szerinted ki a furább?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr933366098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása