Nesze!szer

Télen is ápold a lábaidat!

2011. november 07.

 

 

A minap egy kis wellness volt és riadtan észleltünk néhány fürdőtárs lábát. (Jesszum Pepi, de finoman fogalmaztunk!) Nem, nem fogjuk részletezni, milyen dolgokat és zöldségeket láttunk ott, inkább csak ezen felbuzdulva írunk arról, hogy télen is ügyeljünk a lábápolásra.  Az, hogy novemberben már nem szandált hordunk, ellentétben az angol nőkkel, még nem jelenti azt, hogy hirtelen már ügyet sem kell a virgácsainkra...

Benkő Laci szerint, aki a Rouge és Budapest szalon tulajdonosa, ilyenkor is járjunk bőszen pedikűröshöz. (Egyébként pöpec üzletéről már meséltünk itt, ráadásul a pöpec jelzőt is használtuk abban az írásban is...) Szóval! "Az ősz és a tél nem azt jelenti, hogy hurrá, most már lehetünk igénytelenek! Sőt!" - mondja Laci. "Sokszor valaki nem is veszi észre, hogy egyre nagyobb és nagyobb a bőrkeményedése. Ez minden, csak nem esztétikus és egészséges. Két helyen méregtelenít ugye a szervezet. Az egyik a hát, a másik a láb. Ki szeretné a mérgeket hordania a talpán? A pedikűrözésnél nem kell arra gondolni, hogy valaki nagy szikékkel vagdalja a felesleges bőrt, most szólok: ennek az ideje lejárt! Modern gépek vannak már, amelyekkel kíméletesebben távolítom el a bőrkeményedést. Ez tényleg minőségi szolgáltatás és nem vágóhíd"

 

Laci azt is mondja, az őszi-téli időszakban pihentethetjük a lakkozást, is, ha esetleg valami kis gombásodást szeretnénk orvosolni. Mi több, ilyenkor jöhetnek az ezt megelőző készítmények is, mert ugye azért uszodázunk ilyenkor is.  Viszont amit ő is alkalmaz a szalonban ebben az időszakban, az a sokkal gazdagabb pakolások, krémek, ha egy vendég betér hozzá. "Sokan nem is tudják, de a cukorbetegeknek is más készítményt használok a lábára, ami nagyon fontos számunkra. Ez alapkövetelmény lenne, de sajnos, nem mindenhol figyelnek erre... Számomra nagyon fontos, hogy minden vendég kényeztetését személyre szabom." Laci azt mondja, akinek van rá lehetősége, a mínuszokban nyugodtan vigyen váltócipőt vagy papucsot a munkahelyére. Gondoljunk csak bele, hogy kint a nulla fokhoz kell alkalmazkodnia a lábunknak, bent pedig mondjuk huszonöthöz. És ami nagyon nem volt hülyeség régen Laci szerint sem, hogy nagyszüleink szépen egy lavór vízben kiáztatták este a lábukat. Kicsi fürdősó bele és már mehet is a Barátok közt nézés, ha te ezt érzed. Nem bánod meg, csak ha nem idegesít a kelleténél jobban Kertész Géza bénázása... Mert akkor a lavór is borulhat.

Ja, ha te is vágynál egy szuper virgácsápolásra, ahol nem fenyegető szikékkel, hanem luxus pedikűrrel találkozol, akkor a tizenharmadik kerületben, a Tátra utca 29/b-ben megtalálod a Rouge és Budapest szalont. Szerintünk eléggé érdemes eltipegned oda... huszonegyedik századi kiszolgálást kapsz és nem leszel egyáltalán láb alatt! Ezt Laci garantálja!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr193361948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nikicske · http://pisztacia.blog.hu/ 2011.11.08. 20:24:21

Ajánlom nagyon szuper! A múltkori cikk után elmentem hozzá és azóta csak hozzá járok. Köszönöm!!!
süti beállítások módosítása