Nesze!szer

E-Sminksuli - Sminkre fel!

2011. október 31.

 

 

A csendes napokra való tekintettel nem osztjuk mi sem az észt. Nem zengjük a trendeket, nem mondjuk melyik kontúrceruzát, hogyan használd, vagy, hogy kend már végre málnaszínre az ajkaid… Nem hagyunk ám parlagon sem, mutatunk néhány eszméletlen sminkfotót.

 

 

 

Az interneten jött az utunkba, nem kerestük, csak ott volt. Mi pedig szemfülesen észrevettük, aztán csak faltuk a képeket. A sminkeshölgy neve Megan Martinez, Texasban él, ám világszerte készíti lélegzetelállító munkáit. Az oldal neve: www.chaosmakeupartist.com.
 

 

 

Ámuljatok, inspirálódjatok! Lévén Halloween időszak, ötleteket is meríthettek az ünnepi vagy a bulizós sminketekhez. A közösségi oldalon is megtaláljátok őt, érdemes követni, gyakran frissíti az oldalát. Elöljáróban mutatunk néhány képet, de kattanjatok rá az oldalra, megéri!

Nesze!Detti

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr733343110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása