Nesze!szer

Csokit - vagy csalunk!

2011. október 31.

 

 

 
Október utolsó éjjelén, rémisztő jelmezbe borul az egész világ és "Csokit vagy csalunk!" jelmondattal kopogtat édességért. Ezt a tréfás ünnepet a legtöbb országban megtartják és lelkesen mulatnak, miközben kísértet történeteket mesélnek és töklámpásokat faragnak. Los Angeles legismertebb városrészén, a sztárok is szívesen bújnak kosztümbe. Évről-évre egyre kreatívabbak, ennek örömére kiválasztottuk néhány eddigi kedvencünket: Kim Kardashian dögös Csodanőnek öltözött, Liv Tyler hollóként szárnyalt, Kate Beckinsale pedig Frankenstein menyasszonyának bőrébe bújt.

 

 

Hollywoodban az sem meglepő, ha a család apraja-nagyja beöltözik: Heidi Klumnak és Sealnek évről-évre már hagyományává vált, hogy páros jelmezt öltsenek. 2006-ban a Bibilia egyik jelenetét idézték: Seal Évának öltözött, aki a Tudás fájáról lepottyant almába, vagyis Heidi Klumba harap bele.

 


 

Idei jelmezeket kedd előtt, sajnos még nem tudunk mutatni, mert hivatalosan hétfő éjjelén kerül sor az ijeszgetésre. Az első házigazda eddig Carine Roitfeld volt, aki Párizsban rendezte meg Irreverent című könyvbemutatójával egybe tartott jelmezes bálját, ahol a megjelenés kizárólag vérszívóként volt engedélyezett. Az eseményre meghívta a szépséges Miranda Kerrt és a tehetséges énekesnőt Ciarat is, akik vámpírként mosolyogtak. Ti melyik maskarát vállanátok vagy vállaljátok be? Beöltöztetek valahol? Nekünk a tegnapi alkoholizálás után azért sikerült ma ijesztő ábrázattal ébrednünk...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr773341729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása