Nesze!szer

A kord és a farmer az őszi ász

2011. október 24.

 

 

A kordbársony naci kockás inggel ma már ciki, bár emlékszem, nyolcadikban még előszeretettel hordtuk. Főleg a bordó és a sötétzöld volt nagy divat, de a padtársam a kékre esküdött.  A kordbársony idén is nagyon megy, a Levi's teljesen új értelmezésben hozta vissza. Külön kedvenc a piros és a narancssárga, amik már meg sem közeliti a régi kommersz szineket. Arany kordot még sosem láttam, bevállalósabbaknak külön ajánlott!
A női vonalat a szoknyák is erősitik, kiváló viselhetősége miatt hosszabb bulikba kifejezetten ajánlott! A nemrég letesztelt Curve ID is kapható kord változatban, barna és lila szinben.  Természetesen a fiúkról sem feledkeztek meg a tervezők. A férfi kordbársony kollekció a megfakult szinárnyalatokra épit, tinta kék, piszkos szürke és indigó szin a menő ezen a télen. A fiúknak is lehetőségük van skinny fazont hordani, kordbársony kiszerelésben. Ha nemcsak a Házibuli cimű filmből ismerős ez az anyag, akkor vedd fel bátran, hiszen a mostani tél a farmerek mellett a kordról szól!

Na jó, kaptok egy kis cukiságot is! Jájjj, de imádtuk ezt a zenét! És milyen gyönyörű volt Sophie Marceau (is).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr383326765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása