Nesze!szer

Formáld az orrod pillangóval!

2011. október 14.

 

 

Inkább csípd rá a Japánok legújabb találmányát a The Nose Butterflyt! De hogy mi is ez valójában: számtalan nő elégedetlen az orra formájával. Valljuk be, ez tényleg elég sokféle lehet: túl kicsi vagy túl nagy, hegyes vagy turcsi és még sorolhatnánk. Ráadásul sajnos nem mindenkinek van olyan anyagi háttere, hogy egyből plasztikai dokihoz fordulhasson... Meg azért az sem annyira klassz, ha szétverik az ember fejét. (Egy barátnőnk a műtét után Hannibal Lecterhez hasonlította magát) Eme rózsaszín csoda viszont "csak" 58 dollár (ami körülbelül 12 296 forintnak felel meg), aminek csupán egyetlen hátránya van, hogy az elején nyomja a nózinkat. Bár az első három perc után már ez is megszokható. A pillangó állítólag a lapos nóziból varázsol hegyesebbet. De van másik!

 

 Ez pedig egy kevésbé pofás szerkezet, viszont állítólag napi néhány perc után turcsi orrot eredményez. Na persze, és a csaj ilyen higgadt arccal tűri! Hiszi a piszi...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr883303565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása