Nesze!szer

Tisztíts arcot kefével!

2011. október 07.

 


Őszinte leszek... amikor először megláttam, azt gondoltam,hogy egy újabb olyan kozmetikum, amit egyszer kipróbálok és soha többet nem veszek elő, ott lapul majd a tégelyes körömlakk lemosók és a vattacukor illatú tusfürdők között hátul, a polcon.  Rengeteg ígéretet hallottam már arról, hogy hány nap alatt fiatalodom meg, fogyok le, lesz tökéletes bőröm retus nélkül is. Egyik sem jött be. Ezért állok gyanakodva minden újítás előtt. Garnier Pure Matt Brusher Oil Control. Problémás bőrre ajánlják. Aha....

Ahogy elolvasom a szlogent: "Ugye nem mosnál fogkefe nélkül fogat? Miért bánnál másképp a bőröddel? " rögtön az a kép villan be, ahogy az elektromos fogkefémet bekapcsolva ultra peeling gyanús dolgot művelek. A csodaszer még azt is ígéri, hogy nem csillog többé az arcunk, hiszen eltávolitja a faggyú felesleget - erről egy óriás rénszarvas jut eszembe - és csökkenti a miteszereket. Na most itt felvetődik egy kérdés: A méretét vagy a mennyiségét???
Most, hogy érzitek, milyen kételyekkel vágtam bele a tesztbe, elmesélem, mi történt. A kis szerkezetet párom aggódó tekintete mellett bevittem a fürdőszobába. Hogy szakszerű legyek: A tisztitó lemezkékre és a dörzsölő sörtékre kinyomtam a gél állagú arctisztítót, majd körkörös és hosszanti mozdulatokkal felhabosítottam a terméket.
A gyakorlatban ez úgy nézett ki, hogy először szemen lőttem magam a zselével, majd a kefe résszel belekentem a számba a habot. be kell, hogy valljam, az érzés és a hatásfok is meglehetősen jó volt. Amióta a lemoshatatlan alapozókat használom, hogy egész nap üde és friss legyen az arcbőröm, este sehogy sem sikerül őket levakarni az arcomról, ami miatt egyre több miteszer üti fel a fejét az arcomon. ( na jó, ezt a szófordulatot én sem értem nagyon ....).
A Garnier Pure tényleg hatékonyabban távolitotta el a smink maradványokat az arcomról, mint egy egyszerű lemosó. Úgy éreztem, hogy tényleg lemosom az arcomról a napi por és szmog mennyiséget. A bőr utána egy kicsit húzódik, de ez szerintem általános a jól tisztitó arclemosók között. Hogy a miteszerekkel mi lett? Beszéljünk 2 hét múlva...

Garnier Pure Matt Brusher Oil Control - 1500 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr903284384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

daire · http://daire.freeblog.hu/ 2011.10.07. 10:36:47

Én is ezt használom egy ideje. Azóta lényegesen kevesebb a miteszerem és a maradék is nagyon picike. Viszont eléggé kiszárította a bőrömet.
süti beállítások módosítása