Nesze!szer

Sétálj velünk és nyerj kozmetikumot!

2011. október 01.

 

 

Vasárnap immár tizedik alkalommal  tipeghetünk át a rózsaszínre világított Lánchídon. Ez a kis ákció mindig a mellrák elleni küzdelemre hívja fel a figyelmet és arra, milyen elengedhetetlen szűrésre elmenni. Halálosan fontos lehet, fogalmazhatunk így. Előtte lesz zumba flashmob, Dumaszínház, fél héttől fellép két pajtásunk is, Tóth Vera és Vásáry André is és még sokan mások. Nyolctól pedig áttipegünk a hídon, akár tűsarkakon is. Bár lehet, hogy inkább egy kényelmes Converse lesz a választás...

Ennek a nemes kezdeményezésnek minden évben az Estée Lauder a támogatója. Ezért is gondoltuk, kisorsolunk egy remek terméket tőlük. Zselés púder, amellett, hogy gyönyörű - imádni fogod, az idei ősz újdonsága. Nekünk nagy szerelmünk lett az a szépség. (Ebben és a másik postban is megnézheted.) Amennyiben nem vagy még rajongónk, csatlakozhatsz hozzánk itt. Like itt és ott is a kis írásocskára, aztán jól sorsolunk majd. Várunk minden Nesze! olvasót vasárnap estve a pesti oldalon, mi már keressük a rózsaszín vagy pink kabátunkat az alkalomra! (Ti hogy találtok meg bármit költözés után?) Addig pedig parádés hétvégét mindenkinek, nyerjetek szépen tőlünk, kell nektek ez a púder, mutatja is a jósgömbünk!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr653269336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása