Nesze!szer

MACtóber 3: Art of Powder

2011. október 01.

 

 

A MAC szívesen kollaborál különböző területek művészeivel. Ezúttal absztrakt
sminktermékeket alkottak, egy szemhéjfestéket, egy highlightert és egy bronzosítót.
Összesen e három termékből a kollekció. A dizájn elviszi az egészet, az igényes tervezés sajnos a minőség rovására ment, leginkább az elsőként említettnél. A szemhéjpúder paletta csodás színeket rejt, de a festékek könnyen szóródnak, fényüket hamar elveszítik.
A bronzosító pink sávjaival a neszeszered dísze is lehet. Ne ijedj meg, a pink csak a
frissességet adja, inkább a barna dominál, az is kellemes világos karamell árnyalatban, enyhe narancs beütéssel, leheletnyi arany fénnyel. Mi minden kell a tökéletes végeredményhez! Mivel ez egy középárnyalat, a világos bőrűek tudják a legjobban használni, az ő bőrüknek kellemes napsütötte hatást ad. Akár ősszel is!
A harmadik egy highlighter, ez fényt ad arcodnak. Nagyon tetszik a kinézete, csak azért nem hoztuk haza, mert az elmúlt évek összes arcfényéből van egy darabunk. Színét a MAC így határozta meg: „visszafogott rózsaszín arany csíkokkal, levendula és középárnyalatú pink pöttyökkel” – ha nem láttuk volna, akkor is beleszeretünk. Finomra őrölt, tehát jól illeszkedik a bőrhöz, fényét a nap végére sem veszíti el. Látványosak ezek a termékek, de mi sokkal inkább a használhatóság mellett tesszük le voksunkat. Az ideológiát tekintve viszont tetszik a MAC mestereinek elképzelése, hogy
sminktermékekbe tömörítik pl. a graffitit (ld. a szemhéjpúder paletta).

Nesze!Detti

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr243270458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása