Nesze!szer

E-Sminksuli - Sminkre fel!

2011. szeptember 20.

 

Color blocking

Hallottatok már az új trendről? Na, nem is olyan új, hiszen ezzel kezdtük az idei évet.
Tavasszal pedig elárasztották a kifutókat a színesebbnél színesebb ruhák, velük együtt a színes sminkek is. Nem egyszerűen színkavalkádról van szó, hanem egymással kontrasztban álló színeket párosít. Nem az a lényeg, hogy ne menjenek egymáshoz a színek, a lényeg, hogy izgalmas, eleven színeket rak össze. Előnyben vannak azok, akik ismerik a színkört, és akik bátrak. Ugyanis ez a trend nem cicózik! Citromsárga pinkkel, narancssárga királykékkel, ciklámen narancssárgával, vagy kék a zölddel, jól szemlélteti miről is beszélünk. Ha visszafogottabban szeretnél hódolni a trendnek, válassz a színkörben egymás mellett lévő színekből, mondjuk türkiz és lila párosát.

 

Ne csak ruhában, sminkben is gondolkodj a trend alapján. Ám, ruhád és sminked egyszerre ne kövesse a trendet, az már több a soknál! Vagy ez, vagy az. Hogyan tudod megvalósítani a sminkedben? Adunk pár ötletet: türkiz a felső szemhéjon, lila az alsó szempillasor alatt, vagy fordítva. Fűzöld az egész szemhéjon, királykék pillákkal. Citromsárga a belső szemhéjon, lilával satírozva a külső zugban – ha tompítani szeretnéd, natúrbarna színnel menj rá a lila satír szélére. Narancsba hajló pír, málnaszínű ajkakkal – ez kíván némi gyakorlást, a szemfestést pedig fogd vissza, ha ezt választod. Bordó tusvonal, piros rúzzsal. Lila tusvonal, narancs ajkakkal. Királykék füstös szemekhez piros rúzs… merész! Vagy, ahogy a képen látod, fess egymásra tusvonalakat, mondjuk először csak kettőt, a color blocking elve alapján. Látod, végtelen a lehetőségek tárháza!

Nesze!Detti

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr933240284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása