Nesze!szer

60 ml fiatalság - Avon újdonság

2011. szeptember 19.

 

Biztos, hogy minden nőnek megfordult már a fejében, hogy hogyan maradhatna örökké 20 éves? Bár az ismert dal szerint nem csak az övéké a világ, mégis akkor éljük a legszebb éveinket - legalábbis,ami a természetes szépségünket illeti. Az Avon most megalkotta az új termékét,az Anew Genics-et melynek köszönhetően aktivizálhatjuk a fiatalságért felelősgénjeinket. A 30 ml-es, kellemes púder illatú krém és az ugyancsak 30 ml-es,reggel és este is használandó lágy szérum használata, bizonyítottan csökkenti aráncokat, feszesebbé válik tőle a bőrünk és hidratál.

Ám nem elég néhány csoda kencefice,ahhoz, hogy megőrizzük az örök fiatalságunkat! Bizony! Még pedig azért, mert a belsőnk befolyással van a külső szépségünkre, ezért elsősorban azt tegyük rendbe. Éppen ezért élvezzük ki az élet minden pillanatát és mindig tegyük azt, ami igazán jól esik. Az Avon kérésére öt bájos, ragyogó kisugárzású nő nyilatkozott arról, hogy ők mivel tudják megőrizni a fiatalságukat. Pokorny Lia a családra esküszik, főképpen a fiára, aki sose hagyja, hogy unatkozzon. Szlogenje:„Az a legfontosabb, hogy úgy éljük az életünket, hogy közben szeressük a hibáinkat és kihúzhassuk a gerincünket!” Ugyancsak a kiegyensúlyozott családi légkörnek köszönheti a legnagyobb boldogságot Schell Judit színésznő. Azon kívül, minden rosszban a jót keresi és igyekszik mindig optimistán gondolkodni. Jennifer Aniston állandó magyar hangjának, Kökényessi Áginak már a hagyományává vált,hogy naponta egy órát fut a kutyájával az otthonához közeli erdőben, amivel remek kondícióban tarthatja magát. Bánfalvy Ági mindig, mindenre nyitott ésérdeklik az újabb kihívások. Folyton célokat tűz ki maga elé, amelyeket igyekszik megvalósítani. Ezzel próbálja életben tartani magában a tüzet. Az Avon Magyarország arca: Zséda kiegyensúlyozott életet él, amit a családjának és a szakmájának köszönhet. Lényegesnek tartja, hogy mindig szakítsunk időt magunkra. Ő például szeret könyveket olvasni, filmeket nézni, utazni és wellnessezni. (Na jó, ezeket ki nem? Lehet, hogy keresünk is gyorsan valami szállást itt)

Tehát a művésznők is alátámasztották hasznos tanácsaikkal, hogy szérum ide vagy oda, a szépség és a fiatalság mindenkiben fellelhető, csak rá kell jönnünk, hogy mivel tudjuk saját magunk számára a legtöbb örömet szerezni. Mi ma beszerzünk egy új cipőt például...

 

 

Anew Genics koncenrált szérum 5 500Ft

Anew Genics krém 4 500 Ft

Nesze!Dia

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr643237643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása