Nesze!szer

Sallala, megnyitott a Shantala!

2011. szeptember 12.

 

 

Budapesten, a Pasaréti úton nyitotta meg kapuit az utóbbi idők egyik legelegánsabb Egészség- és Szépségközpontja, a Shantala. A hagyományos szalonokkal ellentétben, ez egy olyan hely, ahol teljesen kizárhatjuk a mindennapok sodrását és abszolút kikapcsolódhatunk. Ebben segítségünkre lesz a barátságosan simogató környezet illetve a figyelmes kiszolgálás, amit mosolygós, kitűnő szakemberek tesznek lehetővé. A testi és lelki kikapcsolódást a kezelések teszik egésszé. A jógaórákra szeretettel várják a már rutinos vagy éppen kezdő vendégeket. Annak érdekében, hogy az oktató mindenkire egységesen figyelni tudjon, maximum 4 fő engedélyezett egy órán, így könnyebben belemerülhetünk a gyakorlatokba és nem lesz annyira ciki az ügyetlenkedésünk se. A jóga órák árai 3 500 forinttól egészen 87 000 forintig is terjedhetnek. A Shantala Egészség- és Szépségközpontban lehetőségünk van kitanulni az ayurvédikus babamasszázs fortélyait (4 x 180 perc = 19 500 Ft), ami megkönnyíti a csecsemő számára az átmenetet a magzati lét illetve a külvilág között. A szolgáltatást bátran ajánlják gyakorló és leendő szülőknek, nagyszülőknek, dadáknak illetve bébiszittereknek is. A talpmasszázs vagy reflexológia (6 800 Ft – 62 100 Ft) olyan gyógyítási módszer, amely természeten úton, gyógyszerek nélkül javítja a beteg állapotát. A Shantala szakemberei figyelembe veszik az érzelmi, fizikai és szociális állapotot is, ezáltal az egész embert kezelik, gyógyítják. A terápia során olyan élmények elevenülhetnek fel bennünk, amik hatására még a könnyünk is megeredhet.
 A lézeres mezoterápia egy intenzív kollagénindukciós kezelés, amely során a - német gyártású, ISO minősítéssel rendelkező - Meso I Laser technológiát alkalmazzák. Az eljárás folyamán olyan mély, hatóanyag-bevitelt tesznek lehetővé, amely következményében megemelkednek az addig petyhüdtebb szövetek, valamint feszesebb lesz a bőr textúrája. (Aki még nem próbálta, annak ajánljuk!) A páciens számára teljesen fájdalommentes és már egy alkalom is látványos eredményeket képes produkálni. Egy teljes arckezelés 18 900 Ft, de választhatunk Arc-nyak-dekoltázs kezelést is 25 500 forintért vagy akár Cellulitkezelést is, amely 15 900 Ft. (Itt persze nem a fenekünk emelkedik, hanem a hupplik tűnnek el) Egyéb infók itt, érdemes már csak a weboldalon is barangolni, mert gyönyörű. Ja, szerintünk Gallusz Niki is nagyon szép a képen. Shantal, mi sűrűn látogatók leszünk, úgy látjuk! Csak legyen időnk eljutni odáig... Ígérjük, a telefont is kikapcsoljuk!

Nesze! Dia


 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr113219945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása