Nesze!szer

Fújj magadra egy kis táncot!

2011. szeptember 11.

 

 

Most itt a nagy lehetőség, hogy te is átéld Shakira felszabadult, lendületes, mindig tüzes, szenvedéllyel teli ritmusait! Egy dallamot, egy életérzést, a varázslatos kelet és a modern nyugat találkozását. Shakirából most egy kicsit igen, te is hazavihetsz! Aranyba öltözetett első parfümje (S by Shakira) nem csak egy nevet tükröz, hanem az énekesnő valódi személyiségét. Már maga a ragyogó üvegcse egy keleti táncosnő csípőjét
formázza, az illat, ami benne rejlik pedig nem más, mint a jázmin, a szantálfa és a vanília bámulatos keveréke, mely egyszerre sugároz szelídséget, energikusságot és szenvedélyt. Shakira talán érezte, itt az idő, hogy ne csak világhírű dallamai csengjenek a fülünkben oly gyakran, de az illatát is magunkon tudhassuk nap, mint nap, hogy mi is átélhessük azt az igazi Shakira-életérzést. Hát, állunk elébe! Táncra föl!

S by Shakira Edt 30 ml – 6990 Ft
S by Shakira Edt 50 ml – 8990 Ft
S by Shakira Edt 80 ml – 10990 Ft

S by Shakira Deo Spray 150 ml – 3990 Ft

Nesze!Andi

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr573219209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása