Nesze!szer

Na most mutasd meg magad!

2011. szeptember 04.

 

Unod, hogy unalmasabbnál unalmasabb szettek jönnek veled szembe az utcán az embereken? Nem szereted, ha egy merészebb cuccot veszel fel, összeszisszennek a hátad mögött, a szomszéd Marika néni meg hívja Anyádat, mert valami baj lehet ezzel a gyerekkel? Hát akkor itt egy remek alkalom számodra, amikor simán összekeverheted a szezont a fazonnal, sőt, erre külön biztatnak is.

A Glamour magazin ugyanis október 15-én divattüntetést rendez. Várnak és elvárnak mindenkit, aki úgy gondolja, a divat a kultúra része kell legyen és nagyobb figyelmet érdemel a mindennapokban. Azokat, akik szerint az öltözködés az önkifejezés egyik formája, és nem feltétlenül kell leélni az életünket a farmer póló kombóban. Bár, akinek inge, az azt vegye magára. Flasmob is készülődik a fashioniszták megmozdulásából, bátraké a szerencse, hisz akár nyerhetsz a legszuperebb szettel 250 ezer forintot. Részletek addig is folyamatosan a glamouronline-on.Tehát trendforradalom készül, tessék komolyan venni és kitüntetni ezt a rendezvényt a figyelmeddel! Október 15 - 15 óra, Aréna Pláza. Ne hagyjuk, hogy elszürküljön a budapesti élet, színesítse mindenki a maga ruháival és egyéniségével a világot! Ja, mondtuk, hogy nincs egy rongyunk se?!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr743202392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kvadrillio 2011.09.05. 19:32:42

jahh.....35-38 C fokban, milyen az ideális nyári viselet ?

majd Glamo Úr megmondjah ! :)

grufftipunk (törölt) 2011.09.05. 20:56:53

Megkérdezném a tisztelt blogszerkesztőt, hogy tudja-é, hogy kitől származik a következő:

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy?
Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy!

Vagy csak lenyúlta egy régi kommentemből, és a saját szakállára alakította az index leadbe.

Annyit segítek, hogy az első hazai rapszövegben volt ez elhangozva.

De amilyen alulműveltek itt egyesek, úgysem fogják tudni. Pedig illene nagyon.

morons

csillámpóni 2011.09.05. 21:06:56

Mikor a kis Sziráta jön este, hogy aanyúú, fashioniszta akarok lenni... - elmész ám tudodhova lányom, azt hiszed nem elég nekünk a frankhitel-törlesztőt, meg a kommunikáció szakodat kigazdálkodni a Harsányin a lúzer apáddal? Különösen mióta hatezren rátelefonált a bróker, hogy ez egy soha vissza nem térő beszállási pont? Ez meg beszopta?
Most meg még fashioniszta is? És a kineziológiát, a pszichodrámát, meg a búzasört már nem is mondom, pedig azok is egy vagyon.

Spiritmonger 2011.09.05. 21:45:59

na mi van, a dizájnmakik, divatmajmok, meg egyéb, apuci pénzén éldegélő percemberek nem bírnak magukkal, nem tudnak nyugton maradni?

alapvetően nincs ezzel baj, de ne mozduljanak ki a Liszt Ferenc térről, és akkor a forgalmat sem akadályozzák, a kerepesin már ne vircsaftoljanak

@beautyka: kigugliztad a Neuroticot?
fashioniszta a faszomat, jó lesz az divatbuzinak is

beautyka 2011.09.05. 21:51:21

@Spiritmonger:
guglizhattam is volna, de emlékeim is vannak

Whiteorchid0216 2011.10.14. 12:52:08

Szerintem meg ennek pont nem a " dizájnmakik, divatmajmok, meg egyéb, apuci pénzén éldegélő percemberek" - rol kellene hogy szoljon, hanem arrol hogy a stilus es az egyeniséget. legyen az barmiylen extrém v visszafogott nem a divatnak kellene meghataroznia, annak a divatnak amit viszont a pénz és a pénzvilag épit és épitett fel.attol hogy valakin a legujjabb divat van - canel dior v barmi mas meg nem feltétlen lesz stilusos és nem lesz egyéniség. Az un divat mar reg nem arrol szol, mint amit a nagy oregek - Chanel v Yves saint Laurent kitallatak, megteremtettek. És itt most nem feltétlen a feminizmuisra gondolok, de tény hogy ha kozeebbrol megnezzuk, mind ketto egyfajta onkifejezés volt. Felszabaditotta a guzsba kotott not. ...
Ma mindez mar csak a majmolasrol és a ki tud tobbet kolteni dragabbat venni, nki is van nekem is kell , csak azert is megmutatom és azzal tunok h myilen draga volt...
süti beállítások módosítása