Nesze!szer

Terápiára küldheted a tincseidet

2011. szeptember 01.

Tudtad, hogy egy kutatás szerint a nők hetven százaléka festi a haját? Na oké, nem mindenki kékre. Az azért elég furaság lenne. A festés persze fakulhat, a haj gyengülhet tőle, tehát nem mindig felhőtlen a boldogság. Amit azért annyira nem komálunk, ugye? A Pantene emiatt gondolkodóba és fejlesztőbe kezdett. Na most egész egyszerűen idéznünk kell a hivatalos szöveget, mert kicsinyt bonyesz, hogy mi is az új okosság.

"Az új Pantene Pro-V Color Therapy termékcsalád képes visszaadni az egészséges haj élénk színét és ragyogását. Az új Pantene Pro-V Color Therapy 3 Minute Miracle ampulla segít visszaadni a hajnak azt, amit a festés során elvesztett – úgy, hogy a természetes f-réteget helyettesítve segít ugyanolyan erőssé tenni hajszálainkat, mint az a festés előtt2 volt. Ez az új “csodaszer”része a Pantene Pro-V Color Therapy kollekciónak, amit a kiemelkedő eredmény érdekében hajápolási szakértők alkottak meg. A Pantene Pro-V Color Therapy megtartja a festett haj gyönyörű fényét, miközben erősíti és segít megvédeni a hajszálakat. Az f-védőréteg összetevőit vizsgálva, a Pantene hajápolási szakértői megalkották azokat az intelligens összetevőket, amelyek az f-réteghez hasonló láthatatlan védőréteget képeznek minden egyes hajszálon. Az f-réteg pótlásával, a szín akár 8 hétig is megmarad és hajunk erős, egészséges és ellenálló lesz." Szóval ezt mondja az leírás. Mi annyit tudunk csak, hogy meglehetősen jól festenek a termékek, már a csomagolásuk szempontjából. Illatra és első mosásra szippppi és szuppppi. Ezer esztendős tapasztalásaink nincsenek még, ne haragudjatok. Egy tudott lenni a felhasználás. Hajmosás, kondicionálás és ápolás, ezek a lépések, melyeket elkövettünk. Az ampullákat különösen bírtuk. Meg a tincseink is. Szóval, festői szépségek - próba és cseresznye! Hajrá! Megtaláljátok az újdonságot a polcokon, jó terápiázást mindenkinek!

Pantene Pro-V Color Therapy sampon 200 ml; 769 Ft, kiöblítő balzsam 200 ml; 769 Ft, ne-mosd-ki balzsam 150 ml; 849 Ft, 3 Minute Damage Rescue hajpakolás 200ml; 1299 Ft, 3 Minute Miracle Ampullák 3 db 15ml; 1299 Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr373196387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása