Nesze!szer

E-Sminksuli - Sminkre fel!

2011. augusztus 22.

 

 

Részlet-kérdés
A részletekben rejlik az egész, tartja a mondás. Mindenre igaz ez, persze a sminkelésre is. Lehet szuperszexi füstös szemed, ha a korrektorozást elhagyod, inkább úgy fog tűnni, bevertek. Kenheted a trendi korall rúzst, ám ha a technikát figyelmen kívül hagyod, maszatnak fog tűnni, és így tovább. Lássuk, az apró tippek, trükkök miért is fontosak! Az arcbőr tisztítását, ápolását és előkészítését nem azért hangoztatjuk, mert beakadt a lemez. Az alvás ideje alatt regenerálódik a bőr, a méreganyagok éjjel kerülnek kiválasztásra, amik reggelre a bőrfelszínre jutnak. Nem lenne jó erre kenni a hidratáló krémet, ezért a hideg vizes arcmosás után tonikkal töröld át az arcod, így szabad utat engedsz a hatóanyagoknak. Az esti arctisztítás pedig nem is kérdés, az út porát, ha hulla fáradt is vagy, esetleg egy kimerítő buli után, akkor is mosd le magadról! A krém kiválasztása bőrtípusodnak megfelelően történjen. Ezt sem hóbortból ajánljuk, inkább azért, hogy a bőröd, ha zsírosodásra hajlamos is, vagy már pergően száraz, ideális alapja legyen a sminkelésnek. Arról a vágyról tegyünk le, hogy a jelen kor körülményei között normál arcbőrünk legyen. A városi élet, a szmog, a légkondi, a tartósítószerek és a csekély vízivás miatt a vízhiányos bőr már alapvető probléma. Uncsi ez is? Mégis ezek a felelősek arcbőröd állapotáért. Ahogy bent, úgy kint: ha szeretnél szebb arcbőrt, ügyelj rá, mit viszel be testedbe. Ne csak etesd, tápláld is! Valamint, légy sokat friss levegőn, járj a természetbe kikapcsolódni. Ez hétköznap jelentheti azt is, hogy sétálsz egyet a Margitszigeten, vagy kiülsz a vízpartra szusszanni egy dolgos munkanap után.

 


 

Szemöldököd formája megadja arcod karakterét, emellett érzelmet és magatartást is kifejez – személyiségednek is karaktert ad. Megjelenéseden tudsz olyan apró trükkel változtatni, hogy ha beszínezed szemöldöködet, határozottságot és dinamizmust sugallsz, ami egy állásinterjún jól jöhet. Randin kevésbé, hacsak nem le akarod tarolni a srácot. Ha meghagyod természetes mivoltában, és csak egy átlátszó zselével fixálod, felszabadult és hamvas lesz a kinézeted. Ez való inkább randevúra!

 

 

A szemöldököd kezdőpontja a belső szemzug és az orrtövet összekötő egyenes felfelé tartó folytatása. Előfordulhat, hogy természetszerűleg nem ott kezdődik, ezt lehet korrigálni. Szedd a szőrt a két szemöldök közötti területen is, különben morcosnak fogsz tűnni. Ha beljebb (vagyis az íriszed felé) kezdenek nőni a szőrszálak, pár millimétert csalhatsz. A szőrszálak növekedési irányával megegyezően húzz megfelelő színű ceruzával apró vonalakat, így imitálod a szemöldök szálait. Észrevehetetlenül kell dolgoznod, úgyhogy menj biztosra és keress fel egy sminkest, vagy sminküzletet, ahol megtanítanak a fortélyokra. Jegyezd meg, hogy a határozott vonalak magabiztossá, öntudatossá tesznek, az elmosódó, puha satírok, ívek a sejtelmesség, nőiesség, játékosság érzetét adják. És ha először egy smink segítségével jutnak el hozzánk ezek az érzések, akkor már magunkénak tudhatjuk, hiszen belőlünk fakad, könnyebb lesz beépíteni a személyiségünkbe. Aki érdeklődik további praktikák iránt, tartson velünk egy hét múlva is!

Nesze!Detti

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr843170301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása