Nesze!szer

Auf Wiedersehen Heidi!

2011. augusztus 15.

 

 

Emlékeztek, hogy néhány napja ezt az elköszönős mondatot írtuk abba a cikkbe, amely Elle Macpherson új műsorának indulásáról számolt be? Hát, most úgy tűnik, nem kellett volna ezeket a szavakat Elle szájába adnunk, ugyanis Heidi tényleg elvágta magát és itt nem a műsor plakátjára utalunk csak... Jelenleg zajlik a 9. szezon, ám megszellőztették, hogy 10. már nem lesz Seal asszonyával. Angela Lindvall lesz az új háziasszonyság, akiről olyan sokat azért még nem tudunk, bár szép mennyiségű kampány van a háta mögött. Victoria Secret kifutós is volt, H & M reklámokban is szerepelt, de képernyőn is megcsillogtatta szépségét. Emitt egy Angelás címlap stábostul, mindenestül, hogy beazonosíthassátok.

Pedig mi szerettük Heidit a Project Runway-ben. Mindegy, a lényeg, hogy a fiatal tervezők lehetőséghez jussanak! Hajrá tehetségek!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr253155096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása