Nesze!szer

Aludj Teliholdon!

2011. augusztus 12.

 

Rád is hatással van a közeledő Telihold? (Hiszti, ingerlékenység, falánkság, fokozott szexuális érdeklődés és társai...?) Egy koreai dizájner is hatás alatt áll, hisz ebből merített ihletet és ötletet (full moon odyssey a project neve). Lily Suh (i3lab) munkája által holdbéli utazásra indulhatsz éjszakánként, vagy rögtön a lakásba betoppanva és a padlót szemrevételezve munka után. A folyton az eget kémlelő fotósok munkáiból alkotta meg kollekcióját, egyes darabokat 26 felvételből illesztett össze. Minden teljesen élethű és pontos ezáltal. De aki kicsit földhözragadtabb, az választhatja saját bolygónkat is a feje alá éjszakánként... Szép álmokat, ha rendelnél, vagy részletesen elolvasnád, melyik kamera képei láthatóak az érdekességeken, itt teheted meg. Hol Hold, hol nem Hold...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr753148443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vektorigo · http://iranylondonblog.hu 2011.08.12. 20:06:59

Hehe, Teli HOOOOOOLD, COOL :D a holdas párna bejön... a földes kicsit földhözragadt :)

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2011.08.13. 08:45:35

a holdfázisok élőlényekre gyakorolt hatásai nem kérdésesek. bűnügyi statisztikák, kórházi tapasztalatok is egyértelműen mutatják.
amit bárki könnyen ellenőrizhet az például az alkohol duplaerős hatása. teliholdkor kevesebb mennyiségtől is bőven rosszul lehet lenni, illetve a telihold alatti partik gazdaságosabbak, mert kevesebb pénzből is jól érzed magad :))
süti beállítások módosítása