Nesze!szer

A világ legrondább parfümje

2011. augusztus 11.

 

 

Értjük mi, hogy egykori balettosként Betsey Johnsont saját múltja inspirálta az új illata megalkotásánál, de... A fiatal lányokat megcélzó, vidámságra vágyó vásárlóknak szánták az üvegbe zárt gyümölcsös-virágos kombót. Van benne természetesen vanília, gyömbér, eper, a szokásos szantál és mandarin is. Ám nekünk ez az üveg pontosan azt mutatja, mint a neve is: too too... Ti tárolnátok a piperepolcotokon?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr883145528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mangalor 2011.08.11. 21:51:32

igazi giccs, de ami benne van se lehet semmi. én ezekkel az illatösszetevőkkel képtelen vagyok igazán kifinomult illatot elképzelni, csakis valami geil izé lehet.
az üveg nem rossz egyébként. ha amolyan nagyon nőcis pipereasztalkán, vagy tinilány szobában áll, sztem fel sem tűnik, vagyis pont oda passzol:)
süti beállítások módosítása