Nesze!szer

Lagerfeld bácsi áruháznak tervez

2011. július 25.




Madonna és fashionista kamaszlánya, Lola  már meghódították a Macy’s-t Material Girl nevű kollekciójukkal, most pedig eljött az idő, hogy a a pop királynője után a divat királya is tiszteletét tegye a nyikorgó mozgólépcsőkön. A Vogue honlapja már harsogja is: Karl Lagerfeld új kollekcióval rukkol elő, ráadásul a pénztárcánk vastagságától független divathoz való alanyi jogunkat erősíti ezzel.
A Chanel kreatív igazgatója ismét meglepi rajongóit: akár már 50 dollárért bárki beszerezheti kreációit. Pontosabban bárki, aki az amerikai Macy’s üzleteibe látogat. „Az utóbbi években köztudottá vált rólam, hogy szeretek nem csak divatvilágot érintő márkákkal társulni” – magyarázta Lagerfeld, aki korábban már működött együtt olyan nagy nevű gyártókkal, mint az H&M, Hogan, Diesel, Magnum, vagy Coca Cola. „A Macy’s-ben mindenki megtalálhatja, amire vágyik, anélkül, hogy lenullázná a bankszámláját.” A Macy’s üzletvezetője, Nicole Fishelis hozzáteszi: „Lagerfeld a tőle megszokott, kifinomult esztétikumot maszatolta össze tipikusan kortárs elemekkel; ennek a modern csavarnak köszönhetően pedig többféleképpen viselhető, könnyen párosítható darabok születtek. Elhivatottsága és zseniális kreativitása mélyen tükröződik a darabokban, kiemelve állandó fejlődésben lévő kapcsolatát a divat szerelmeseivel.”
A kollekció 45 darabot vonultat fel, amely többek közt rengeteg tweed holmit,
statement dzsekiket (ami a széldzseki flancos neve, ezt tanuld meg, ha le akarod nyűgözni a csajokat), és nyomott pólókat tartalmaz. A lágy, nőies vonalakon kívül szögletesebb, súlyosabb formák is szerepet kapnak. A Macy’s korábban már dolgozott együtt Matthew Williamson és Kinder Agguguni világhírű tervezőkkel. Karl Lagerfeld kollekciója 235 üzletben lesz megtalálható, valamint a Macy’s weboldalán. Ez persze mind csodaszép, és csodajó, de úgy tűnik, a „mindenki számára elérhető” exkluzív darabok csak azok számára lesznek valóban elérhetőek, akiknek a hónap utolsó napjaira is kitart még a fizetésük… ugyanis a divat császárának legújabb mesterművei augusztus 31-én debütálnak, mikor legtöbben még a jegeskávéból is inkább a kicsit választjuk. Szóval mi inkább lehet, hogy kivárjuk, míg a USE néhány évtized múlva eljut a Skálába… lehetőleg hónap elején.

Nesze!Manna

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr583095283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása