Nesze!szer

Így él Estée Lauder menye

2011. július 22.

 


Bevállalós, azt kell mondjam!
Nem gondoltam volna, hogy valaha is ezt a jelzőt fogom használni egy 74 éves nőre, bár egy hölgy korát nem illik emlegetni. Mentségemre szóljon, hogy jelen esetben épp ez a lényeg, hogy a magyar Estée Lauder rokana (bocs, először rosszul írtuk, köszönet az észlelést!). Evelyn egy tip-top 70-es. Igen, annak a bizonyos (sajnos már nem élő) Estée Laudernek a rokonságába tartozik, akinek neve ma már dollár milliárdokat ér. Evelyn, Estée fiának, Leonardnak hőn szeretett felesége, de nem csak ettől különleges, tudtuk meg a Harper's Bazaar-ból. Olyan ruhákban jár, amitől más vele egykorú a haját (vagy annak helyét) tépné, de lássuk be, még mi is kicsit erősnek érezzük a fekete, sárga és zöld színösszeállítást hüllőmintával vegyítve. Természetesen a kaotikus hatás ellenére nem egy „noname” darabról van szó, hanem egy eredeti Alexander McQueen csodáról. Evelyn a tökéletes példa arra, hogy azért mert valakinek ismert, gazdag felmenői vannak, attól még nem kell otthon ülnie született feleségként, miközben az ölébe hullik a pénz. Persze neki hullana úgy is, ennek ellenére ő a tökéletesen sikeres, öntudatos nő, oldalborda és még magára is marad ideje.

Nem hiszed? Van ilyen burzsuj is! Pedig már korábban is rengeteget cikkeztek figyelemre méltó tevékenységeiről, hogy csak néhányat említsünk elsősorban a mellrák ellen folytatott harcban, 1993-ban ő alapította a Mellrák Kutató Alapítványt, mellyel több, mint 325 millió dollárt gyűjtött, fotósként ősszel kiállítása lesz a londoni Gagosian Galériában, illetve kertészként, műgyűjtőként és orrként is számon tartják, hiszen hosszú ideje az Estée Lauder illatok készítésébe is beleüti az orrát.
 


Annak ellenére, hogy ennek a nőnek is 24 órából áll egy napja, mégis jut ideje arra, hogy magával is foglalkozzon. Lauder sebészi pontossággal figyel önmagára. Minden 10. nap maga festi a haját egy drogéria otthoni hajfestékével (Clariol), és hogy elérje gazdag barna hajszínének tökéletes árnyalatát, négy! különféle dobozt kever össze. Ez jusson eszünkbe akkoris, amikor a dm-ben  állunk a polc előtt, hogy akkor mi most csak egy hajfestékért jöttünk, legyen mondjuk olyan, ami 10 perc alatt elkészül… Az esti gyakorlata bizánci méreteket ölt. Eltávolítja a sminket a Take it away tiszító lapocskákkal, bedörzsöl egy réteg Advanced Night Repair-t és felkeni a Perfectionist-t a tökéletes vonalakért és az Idealist-ot a pórusok összehúzásaként és csak ezután teszi fel az igazán nehéz krémet a nyakától egészen a dekoltázsáig. A személyi edzője heti háromszor jár hozzá. Minden héten teniszezik, valamint mérföldeket túrázik férjével, Leonarddal. Nem iszik sok bort, de szereti a vodkát- különösen azt, amikor az hűtött pohárban, egy kanál kaviárral kerül felszolgálásra. Főleg itt, Palm Beach-en, ahol ez a kis vityillójuk van, amelynek a képeit látod. 40 évig követett egy zsírszegény diétát, jóval azután hogy más diétákat is kipróbált.



 

Az elegáns öltözködés mikéntjét már fiatalon megtanulta: apja selyem ruhákat hozott neki az egyik ruhaboltjából a hat közül. Amikor Lauder férjhez ment, az anyósa emelte a mércét. "Estée mindig szerette, ahogy kinéztem. Hazatérve Európából egy Hermés táskát hozott nekem." emlékezik vissza. Evelyn-hez kerültek Estée kiselejtezett darabjai is: itt egy Pierre Cardin, ott egy Yves Saint Laurent. Ha ez nem lenne elég, akkor még azt is az orrod alá dörgölöm kedves Olvasó, hogy Manolo Blahnik külön tervezett neki egy olyan cipőt, ami kevésbé tűsarkú, mint Manolo darabjai. Azt kérded miért? Azért mert Evelyn nem tud tűsarkúban járni. Akkor most három másodpercig sajnáljuk kicsinyt szegényt…
Korát meghazudtolva, valamint a kis kék kapszula gyártójának örömére Evelyn és férje a mai napig imádják a szexet, kapcsolatuk alapja, hogy tudják mi kell a másiknak és nem múlik el úgy nap, hogy ne mondják el egymásnak mennyire szeretik a másikat. Tehát kedves Nesze olvasó, fogadd meg Evelyn tanácsát, és csörögd fel a párodat, mondd el neki mennyire szereted és legyen –khm- szép hétvégétek… Amennyiben páratlan vagy, dobj fel egy kis Estée Lauder spirált, rúzst és dobd be magad!

Nesze!Berni

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr333088297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Polifenolok antioxidáns hatása 2011.10.03. 08:24:03

Magyarázzátok már el nekem, hogy valakinek a MENYE az hogy lesz a leszármazottja?!?!
süti beállítások módosítása