Nesze!szer

Nyerj és bulizz a La Masnival!

2011. június 14.

 

 

 

 

Kérsz egy sushit ebédre? Nem, ez nem a pálcikádra vagy villádra való, hanem a válladra? Mit szólsz hozzá? Egy igazán kreatív lány, Szilas Rita tervezte. Van kedved tőle nyerni egy designer darabot? Na? Akkor jöhet a lájk és a megosztás! És van még egy meglepink a számodra. Csütörtök este mit csinálsz? Van egy ötletünk! Tudod, hogy a Nesze! olvasók mindig protekciósak, így eljöhetsz egy divatbemutatóra. Lesznek szuper táskák, még legós is, jó kis trendi ruhák, pezsgő és sztárok! Hmmmm? Van kedved? Akkor regisztrálj itt: lamasni4@gmail.com - mi várunk! Nézd, milyen kreatív a meghívó is! Baba, nem?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr812982828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Original Doll 2011.06.14. 14:17:51

Megosztottam! :) Egyszerűen imádnivaló. A bemutatón is szívesen részt vennék, csak sajnos soproni vagyok. Nektek viszont jó bulit, rakjatok fel róla a anyagot, ha tudtok! :)

Brigitta81 2011.06.14. 20:31:35

Like és megosztva. Klassz táska, szeretném megnyerni.:)

Badenczki Csilla 2011.06.14. 20:35:16

Lájk és osztva :-) SZUPER! SZERETNÉM!
süti beállítások módosítása