Nesze!szer

E-sminksuli - Sminkre fel!

2011. június 13.
 
Újratöltve
 
A divat több, mint 100 éves távlatát tekintve már nincs új a nap alatt. A ruhákban és a sminkekben sem. Már az 1900-as évek elején füstös szemet festettek a nők, igaz akkoriban szénnel. Azóta is toplistás a fekete smink. A trendeket újragondoljuk, a régi korok megihletnek, a hullámok újra felülkerekednek. Rövidebb, hosszabb ideig élnek, más intenzitással, mi pedig vagy ráülünk, vagy szemlélődve hagyjuk tovább folyni. A 80-as évek harsogó színei különböző formában minden évben előtérbe kerülnek. Részemről nagy öröm ez, nekem ez a kedvenc korszakom, mind a divatot, mind a zenét tekintve. Az ébredés időszaka ez, új távlatok születtek, elkezdett virágozni a világ, kinyílt a tudat (ami persze már Woodstockban elkezdődött). 
Szeretem, amikor az emberek mernek színeket viselni. Ha már a hajunkat ezerszínűre festjük, legyünk bevállalósak a smink terén is!
A legjobb, ha mindenki személyiségéhez mérten apró vagy bátrabb lépésekkel indul el ezen az úton. A színes szempillák viselése kiváló kezdő lépés, a színes ceruzákról, tusokról nem is beszélve. Ceruzából válasszatok vízálló terméket, a spirál, ha jó minőségű, biztos a helyén marad, amíg le nem mosod. A színes pillák a 90-es években már bepróbálkoztak egy ideig, hordtuk is, ám sokan cikinek tartották. Csak próbáld ki, meglásd mennyire feldobja a tekintetedet! Ha ódzkodsz tőle, itt egy finom trükk: a felső pilláidat fesd a szokásos módon feketére/barnára, az alsó szemhéjad kontúrozd egy kék ceruzával/szemhéjpúderrel, majd fesd az alsó pillákat is kékre. Bátran bronzosíts hozzá, vagy használj babapírt, mind könnyed viselet. 
 
 
Ajkaidat se felejtsd el felöltöztetni. Zengtünk már ódákat a rúzsról, mindig buzdítunk az élénk színek viselésére, most sem teszünk másként. Reméljük már bontogatjátok szárnyaitokat ezen a téren is. Elő hát a szembetűnő színekkel! Élénk pink, izgalmas lila, vad narancssárga… tudjátok milyen hatása van ezeknek a színeknek? A fukszia élénk, életvidám, lendületesen nőies, a lila misztikus, független, gazdagságot sugárzó, a narancs melegséget, lelkesedést ad, valamint elképesztően szexi is. Egy sminken belül is lehet kombinálni: lila szemhez narancs ajkak, megvadítja a férfiakat, az biztos – a nőket is, az is biztos. Narancsos arcpírhoz használj fukszia színű rúzst, így a szezon két legütősebb színét magadon tudhatod. Vagy, narancs fölsőhöz válassz pink ajkakat. A lehetőségek tárháza végtelen. 

 
Nesze!Detti

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr422981218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása