Nesze!szer

Kassai vs Alekosz. Szexi vagy nem?

2011. május 29.

 

 

Pasiban gazdag napok állnak mögöttünk, ezt be kell látnunk. Szinte kényeztetve voltunk jól láthatóan is főműsoridőben. Kérdés: ideálisnak tekinthető-e a felhozatal? Az Éden Hotel vizuálisan rendben volt, de amint újra hangot adtunk a televízióra,  hát ott rendesen megkaptuk a büntetésünket. Így sajnálatosan nem sokszor tudtuk követni a napsütésben szenvedők kalandjait. Ki tudja, miért, Árpa Attilát pedig kiejtették a népek a Nagy Duettből még a vége előtt. Ám mi azt gyanítjuk, aznap inkább férfiak szavaztak, mert mi nem követtük volna el ilyen galibát, az egészen biztos. Erre a hétre Alekosz és Kassai Viktor maradt nekünk. Mivel az ember orrába dörgölik egyfolytában az Old Spice reklámot az igazán pompás felsőtestű főhőssel, játszani kezdünk képzeletünkkel - melyik honi ismertet látnánk szívesen ebben a szerepkörben. Sajnálatos módon a feleséget keresősből pont  abból a részből láttunk erős két percet, amikor a hellén nőfaló (?) a balatoni vízparton keresi az ideális arát. Gatyában. Ezen a ponton Old Spice-os képzeletbeli mozink sokkot kapott. (Minden elismerésünk az Rtl stylistjának, hogy sikerült beszereznie Alekosz számára a csodás kék fecskét és még stüszi vadász fejfedőt is hozzá.) Szóval a hős alakja (szó szerint is) ebben a formában maga volt az asszexualitás, nem más. És itt eszméltünk rá, hogy Alekosz a mi Surdánk. Végre rájöttünk: itt van a kutya elásva! A csatorna megtalálta a mi oly kedvelt lúzerünk abszurdisztáni változatát.

Mert az úgy van ám, hogy nekünk, nőknek igen fontos, hogy felnézzük az emberünkre. Alek esetében pedig csak az rtl ügyes munkatársaira tudunk feltekinteni - szép húzás volt erről a szerencsétlen flótásról újabb bőröket lehúzni. Kimódolt mondatai és a valóság teljes kirekesztése szinte adták magukat szettben - ez a figura műsoridőt követelt. És Kassai Viktor? Hát, azt kell mondjuk - végre egy pasas, aki jó abban, amit csinál. Mert ugye, mi magyarok régen nem rúghatunk labdába BL-döntő ügyben, de legalább Kassai Viktorra kicsit büszkék lehettünk szombat este. Ő legalább letett több mint húsz évnyi játékvezetői tapasztalatot az asztalra, vagy arra a szép zöld gyepre. És egy kimagasló pályát. Így üzennénk az Old Spice csapatnak, ha keresik a helyi erőt a reklámhoz - mi rá szavaznánk, minden idők legfiatalabb BL-döntő mesterére. Alekosznak pedig adunk csendben egy sárga lapot. Nem pirosat, mert helyenként szórakoztató ő, mint tizenkilenc évesen a falusi diszkó Gombán.. De mint férfi - nem ideális. Ja, a Surdából  előkerestünk egy régi epizódot, hátha a fiatalabbak már nem emlékeznek a világ leglustább fodrászára. És talán okulásként is, hogy lányok: ettől a típustól meneküljetek! Tévében kell őt nézni, nem a való világban!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr272941312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása