Nesze!szer

Giorgio Armani - Heat

2011. május 22.

 

 

 

Los Angelesben élő sminkmester barátnőnk, Imola mindig meglep bennünket egy-egy limitált kiadású sminkpalettával, amelyet sajnálunk ecsetre vinni is, még ha az szálanként is került válogatásra valamelyik magas minőséget képviselő japán manufaktúrában. Giorgio Armani nyári kollekciójának föld színekben világító bázisai is kivételesek a számunkra. Na, nem azért mert Megan Fox az arca, hanem mert a még nála is izzóbb személyiségű Imolánk még az Atlanti-óceánt is átrepülte vele. A tükrös része a kollekciónak az, amit leginkább forgatunk kezeinkben, a puha púdert pedig őrizgetjük a legforróbb nyári éjszakákra, vagy amíg le nem jár a szavatossága. Mi is tudjuk, meg kellene már szabadulnunk ettől a rossz szokásunktól...

Információt arról, hogy a Heat kollekció itthon is megvásárolható lesz-e, és ha igen mikortól nem kaptunk a márkamenedzserektől, de amíg velünk van Imola, nem csúszunk le semmiről! Köszönjük, hogy vagy nekünk!

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr562923576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása