Nesze!szer

JLo a TOUS új arca

2011. május 16.

 
 
Jennifer Lopez lett a spanyol TOUS márka 2011. tavasz-nyári kollekciójának új arca, aki eddig még sosem látott oldalát mutatta meg Ellen von Unwerth fényképezőgépe előtt. Ő az a platinalemezes énekesnő, az a Golden Globe-díjra jelölt színésznő, és egyben családanya, aki Kylie Minogue helyét átvéve egy igazán izgalmas, vibráló, erőtől sugárzó szexi oldalát mutatja meg nekünk eme keleties hangulatú képeken. A 2011-es kollekciót Ázsia titokzatos világa ihlette. Az ékszerek mind színeikben, mind formáikban is a távol-kelet egy-egy varázslatos jegyét idézik meg. Jennifer pedig könnyed, játékos, már-már egy gésát idéző képein kiválóan mutatja be a TOUS legújabb alkotásait.
 

 
 
 
 
Vizet az életért!
 
A TOUS H2O mostantól szintén új arccal képviselteti magát.
 
 
 
Ő nem egy ismert színésznő vagy énekesnő, csak egy lány a szomszédból, pont olyan, mint te, vagy én, aki a márka természetességét hivatott megjelenésével bemutatni nekünk. A TOUS H2O az életből született illat. Múzsája a vízcsepp, mely a Földön minden élőlény elengedhetetlen szükséglete. A TOUS H2O filozófiája: „Egy lépés a szebb és igazságosabb világ felé!” És ehhez az előállítással is igyekszik hű maradni.
 
- Minden egyes megvásárolt illat 15 liter tiszta, életet adó vizet biztosít egy fejlődő országbeli embernek.
 
- A csomagolás non-profit szervezeteken keresztül sérült emberek foglalkoztatásával készül.
 
- Felelősen fenntartott erdőségekből származó papírdobozok felhasználása.
 
- 25%-ban újrahasznosított anyagból készült üveg.
 
- Az illat ECOCERT minősítéssel rendelkezik.
 
 
Nesze!Andi
 
 
TOUS H2O EDT Spray 30 ml – 8990 Ft
TOUS H2O EDT Spray 50 ml – 12990 Ft
TOUS H2O EDT Spray 100 ml – 15990 Ft
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr612907017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása