Nesze!szer

Dani, a mi Gerard Butlerünk

2011. május 16.
 
 
 
Az előző bejegyzésem után sok üzenetet kaptam, melyben kíváncsiskodtatok, hogy ki is vagyok, és milyen okból jelentem meg ezen a csajos oldalon. Nos, a Neszeszer bloggerei találták ki, hogy kell ide egy pasi, és éppen én voltam kéznél... Magamról nem fogok sokat elárulni, nem célom a média teremtette sztárkultusz kódjainak a megfejtése. A Testnevelési Egyetemen vagyok utolsó éves hallgató, edzőként dolgozom, illetve, mint modell a kifutókról lehet ismerős az arcom. Nem tartom magam piperkőcnek, de fontos számomra, hogy mit kenek fel - allergiára hajlamos - érzékeny bőrömre. Ma már egyre szélesebb a kínálat a kifejezetten férfiaknak szánt kozmetikumok piacán, míg szakértő eladókkal csak véletlenül találkozik a vásárló a sorok között. Mivel másabb egyik arckrém a másiknál? Melyik termék felel meg a bőrtípusomnak? A választás nem egyszerű. Ha az általam végzett teszt eredménye alapján tudok segíteni a döntésben, akkor megérte itt lennem... Bevallom, hogy a L'Oréal pasi termékeiről eddig csak hallottam, de most egy egész kis család költözött be a fürdőszobámba. A borotvahab textúrája tulajdonképpen olyan, mint a többi, amit korábban használtam. Az illata kellemes, nem túl intenzív, de határozott. Ez az összes L'Oréal termékre igaz! A borotválkozás utáni balzsam a tenyerembe nyomva egészen folyékonnyá vált, könnyed, így olyan hatást keltett a végén, mintha arcot mostam volna. Gyengéden hűsítette arcbőrömet, ott is, ahol pontvérzés alakult ki a borotva pengéjétől. Nem jelentkezett utána bőrpír, átment a tesztemen. Bár ránctalanító krémre még nincs szükségem, azért kipróbáltam, és kellemesen puha lett tőle a bőröm. A L'Oréal pakkból a nyugtató Comfort max krém győzött meg a leginkább, amit azóta is rendszeresen használok.
 

 
 
Nesze!Dani Men Hydra Energetic krém 50 ml - 3099 Ft
Men Borotvagél és balzsam Hydra Sensitive 200 ml 1099 Ft, 1799Ft
 

 

  

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr142909352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pamacs&penge · http://pamacsespenge.blog.hu/ 2011.05.17. 09:36:27

Hé, beautyka, ez így nem járja: vagy több dumát a srácoknak, vagy több képet a csajoknak!

Beautyqueen 2011.05.17. 22:55:17

köszi a bemutatkozást!
én nagyon örülnék, ha folytatnád az írást, így többet megtudnék arról, mi lehet alkalmas a pasimnak, mi nem. eltekintve a személyes preferenciáktól jobb, mintha random vásárolnék össze mindent, ugyanis annak a valószínűsége, hogy ő egyedül elmegy és kiválasztja, a nullához konvergál.
szóval írj légyszi, ilyenekről is, mint a szoli, meg pl az axe-nak van már önbarnítós testápolója kifejezetten pasiknak. használsz egyébként nőknek szánt termékeket is?
köszi és sok sikert!:)
süti beállítások módosítása