Nesze!szer

Csokohológia

2011. április 21.
 
 
 
Egy kattintás egy kocka csokit ér
 

A csokoládé lehet barna, fehér, fekete, vörösborok izgalmas kísérete, vagy akár természetes öregedésgátló csodaszer. Nem felelős a pattanásos bőr kialakulásáért! A kakaóban flavonoid található, amelynek köszönhetően bőrszépítő hatású. A flavonoidok segítségével jelentősen javul a bőr véráramlása, feszesebb, puhább és simább lesz. A vízhiányos bőrnek pedig szintén nagyon jót tesz. A csokiban található többi adalékanyag - cukor, zsírok, ízfokozók - okolható leginkább a bőrhibákért, de ha okosan fogyasztod egy jó minőségű szelet inkább szépíti, semmint csúfítaná bőrödet. Tibin se látszik a kor, pedig már 70 éves! Még ma is ugyanolyan életvidám és optimista, mint amikor 1941-ben a háború árnyékában nagyapja beindította a csokigyárat, ahol a napokban jártunk vendégségben. A születésnap egészen addig visszafogott hangulatban telt, amíg be nem engedtek bennünket az üzembe, ahol a gyártósorról - minőségi ellenőrzés címén - annyi fekete prémium táblát emeltünk le, amennyi elfért a két kezünkben. Nemcsak megszerettem, de - társaim szerint - jól is áll nekem a fizikai munka...  Bejött az élet! Lájkold a tibi csokit! Egy kattintás egy kocka csokit ér. 

 

Nesze!N

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr762845694

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mérhetetlen nagy vágyat érzek az édességek elfogyasztására 2011.04.23. 10:29:05

A problémám a következő. Mérhetetlen nagy vágyat érzek az édességek elfogyasztására. Most már minden nap fogyasztok süteményt, kekszet, vagy bármit, ami édes. Újabban nincsennek barátaim, ha ez számít. Itthon vagyok a kisbabámmal, nem sok időm van o...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apc 2011.04.23. 21:00:18

@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: azért van, hogy a cigánygyerekek is összekenhessék magukat( Én kérek elnézést)

gorillka 2011.04.24. 07:07:13

meglepődtem a tömény reklámon
semmitmondó írás...

soproni1 2011.04.24. 10:55:31

A svájci Milka az igazi, a magyar gyártású Milka kb. Tibi csoki minőség.
A másik szutyok az Afrikaner vagy mi.

Sok hasznos info egy helyen! · http://www.zseni.info 2011.04.24. 11:41:53

Nagyon finom a Milka, a Tibi csoki egy retek... már bocsi! Milka, és a Boci a nyerő!
süti beállítások módosítása