Nesze!szer

Luxus-élmény teremtés

2011. április 09.
 
Luxus-élmény teremtés Lauder-módra
Estée Lauder unokája, az ambicióit tekintve igencsak a nagyira emlékeztető Aerin Lauder eddig is aktívan szívén viselte családja márkájának népszerűsítését, ő a globális nagykövete, kreatív igazgatója a cégnek 2004 óta. Most azonban új vizekre is elevez a hölgy, 2012-re várható AERIN nevű szépségápolási termékeket, lakberendezési cuccokat, és  kiegészítőket tartalmazó luxus-kollekciója. Az Estée Lauder Companies Inc. a napokban hozta nyilvánosságra azt is, hogy jogot nyert az Ermenegildo Zegna Group márkanéven forgalmazott illatok értékesítésére és a szépségápolási szegmensen belül egy férfi kozmetikumcsalád kifejlesztésére a Zegna márkanév alatt. A száz éves, milliárdos forgalmat bonyolító, milánói központú vállalat világszerte kifinomult férfiruházatáról és luxus termékeiről ismert. Közös vonása a két vállalatnak a csúcsminőség iránti elkötelezettség és a családi értékek tisztelete. 
Fabrizio Freda,  az Estée Lauder vezérigazgatója és a többi vezetők is kijelentették, hogy a megállapodás egy izgalmas és megkülönböztető lépést jelent a férfi illatok és bőrápolás világa felé. Mi pedig kíváncsian várjuk a végeredményt. Dani már készen áll a tesztre!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr842812429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása