Nesze!szer

Juliette Has A Gun

2011. április 03.
 
A Himalájában élő pézsmaszarvas hasi mirigyeiből származó pézsmát ötezer évvel ezelőtt kezdték el parfümök illatosítására használni. Az ára a hetvenes években meghaladta az aranyét, és az állatállományok fogyatkozásával az értéke most is növekszik. Ma már elfogadhatatlan olyan alapanyagot használni, amelynek egy élő állat kínzása vagy megölése az ára. Egy parfümőr kizárólag növényi szintetikumokból kever ki animalitást egy üvegcse parfümhöz. 
 
A parfümipar tavaszi meglepetése Romano Ricci - Nina Ricci dédunokája -  legújabb erotikus kreációja. A Juliette Has a Gun egy vadóc, sőt olykor vállaltan provokatív illat, amely a szerelembe erős öntudattal érkező lányok kultuszmárkája lett. Bár Júlia fiatalon meghalt szerelmével, azóta mégis örökké él. A két ellenséges veronai család gyermekei között szövődött végzetes szerelem történetét számtalanszor feldolgozták már. Romano pedig feltámasztotta, amikor öt évvel ezelőtt bemutatta első Júliának dedikált rockos, de érzékeny parfümmárkáját.

A Not A Perfume egy 100% allergénmentes üdítő "nedv", amellyel Zólyomi Zsolt kínált meg bennünket.  Megtudtuk a magyar parfümőrtől azt is, hogy az illat egyetlen alapanyagból készült, az ún. Cetalox egy határozott animális ámbrás jegy, amely lágy, élő mélységet és tartósságot mesél el viselője bőrén. A merészség a történetben az, hogy Romano nem tett mellé semmit, csak kihígította egy jó tömény Eau de Parfum-nek. Teszteltük papírcsíkon és levegőbe permetezve, ahol szinte közel érzékelhetetlen, de bőrünkkel kapcsolatba lépve különleges élményt teremt. Az alkohol elpárolgása után meleg púderes érzetet tapasztaltunk, kicsit olyan, mint amikor Barcelona éjszakai világításba borul. A party, ahol Zsolt látott vendégül bennünket a héten felejthetlen! Képek ittGrecsó Zoltán táncművész és csapatának alternatív divatbemutatója éppen olyan provokatív volt, mint amilyen a modern Júlia fegyvertára. Köszönjük! 

 

Juliette Has A Gun - Not a Perfume 50 ml 18 000 Ft

 

Csatlakozz közösségi oldalunkhoz! A lájkolók között kisorsolunk a héten egy veszélyes Not A Perfume mintát!

 

 

 

 

Nesze!N

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr132796929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása