Nesze!szer

Beautorium 10.

2011. március 31.
 
 
Nemcsak Hófehérkéknek
 
Itt az ideje, hogy a bőrünk is levesse a téli csúnyaságokat magáról. Ha nincs időd, kedved és ahogy édesanyám fogalmaz az anyagi szűkösség esetén - tehetséged kozmetikába menni, otthon is renoválhatod megad. Ragadj meg egy szép kis almát, mosd és hámozd meg, majd jól nyomkod ki a levét. (Ezzel át is törölheted gyorsan az orcád, hatékonyabb a paki!) Utána a péphez adjál néhány csepp (tényleg néhány!) citromlevet, majd pici tejszínt. Jó tíz-tizenöt percig hagyd fent az arcodon, a dekoltázsodat is megörvendeztetheted vele. A gyümölcssav leoldja az elhalt hámsejteket, a citrom világosítja a pigmentfoltokat, a tejszín pedig annyira jó fej, hogy táplálja a bőrt. Aztán mosás - és indulhat a hódítás!
 
Nesze!P
 

  

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr962789370

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bőrradírok-peelingek 2011.04.18. 10:32:56

Van aki sohasem, míg mások szinte naponta használják, bőrük és kozmetikusuk rémületére :-D De mielőtt a használat gyakoriságát kezdenénk kivesézni, nézzük meg miért lehet rá szükség, és milyen típusú peelingekkel találkozhatsz a drogériák polcain és ko...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása