Nesze!szer

Magyar aranyat a bőrödnek!

2011. március 29.
 
Az biztosan feltűnt már, ha rendszeres Nesze! látogató vagy, hogy különösen rajongunk a magyar márkákért és igyekszünk támogatni azokat. Szeretünk büszkék lenni a kincseinkre! Ilyen az Omorovicza is, mely egy csodás szerelemből született Budapesten.
Most egy igazi luxus készítményüket ajánlanánk a figyelmetekbe, amely már meghódította a világot, szerepelt ajánlatként például a W magazinban és a Good Housekeepingben is. Gold Flash Firming Serum a neve, mellyel elindult földkörüli útjára, és egész egyszerűen megfogalmazva: bearanyozza az arcodat. Ez egy igazi anti-aging kozmetikum, amelyet vastagabb pénztárcájú és érzékeny arcbőrű olvasóinknak ajánlunk leginkább. A bőr újra ragyogó lesz tőle, a téli száraz időszak után csodásan összekapja az arcot, amely a növényi összetevők mellett természetesen magyar termálvizet is tartalmaz. Viszont már nemcsak a Harrods-ban veheted le a polcról ezt a magyar büszkeséget, amennyiben esetleg meghívtak Kate Middletonék esküvőjére, de online rendelés után is bearanyozhatod a napjaidat. Ha megengedheted magadnak, engedd meg magadnak! 
 
Nesze!P

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr682782622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása