Nesze!szer

Pénteki praktika 8.

2011. március 25.
 
 
Hogy van a májad? Hétvégi méregtelenítést tervezel? Drasztikus, de hasznos dolog ám ez, ha tudsz teremteni magadnak némi időt egyedül, békességben az otthonodban.
 
Hozzávalók
100 gramm keserűsó
1 nagyobb grapefruit
1,5 dl hidegen sajtolt olívaolaj
8 dl víz
 
A lényeg, hogy 24 órát legyél otthon! Az első nap csak könnyű ételeket együnk, aztán déltől semmit. A keserűsót osszuk fel 4 részre és keverjük fel 2-2 dl vízzel. Ezeket 2-4-6-8 óra magasságában kell meginni. Az első adag még csak az íze miatt durva, utána jön a hatás. Mást nem ehetünk és ihatunk! Tízkor keverjük össze az olajat és a grapefruit levét, majd igyuk meg. Mennyei nedü a sok keserűség után! Másnap déltől fogyaszthatunk lassan újra könnyű ételeket. Nemcsak a májunk, de a bélésünk is rendesen tisztul, sok-sok apró kitines apró epekő távozik belőlünk. Durva kúra, de sokkal szebb lesz a bőrünk is utána. Ha belejöttél, még kétszer ismételd meg két hetente. Na jó, most evezzünk más vízekre. Szombaton lesz a Föld Órája, te is megmutathatod, hogy téged is érdekel az éghajlatváloztás és annak védelme. Ünnepelj és kapcsold le a lámpát! Ez a világ legnagyobb környezetvédelmi programja, zöldülj velünk te is. Amennyiben világgá mennél, szombaton a St. Andrea pincészet vár téged Egerben. Részletek itt. Este Vad fruttik koncert a Gödörben, másnap pedig újra Gouba. Tíz órától várják a dizájnra, finom falatokra és mesés muzsikára vágyókat a Gozsdu udvarban. Amennyiben pedig autókázással töltöd a hétvégédet: hallgasd az FM 88.1-et - Radio Face a neve. Ez egy új, csajos adó - csak nekünk. Szuper hétvégét mindenkinek, süssön rátok a napocska!
 
Nesze!P

  

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr412770427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása