Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nesze!szer

Asztrológia iránytű a hétvégédhez

2011. március 04.
 
 
 
2011. március 4-6.
 
Ami a hétvégét illeti…
 
Kos
Március 21 – Április 20.
Szerelmetes, romantikus hétvégét látunk az égbolton, vagyis bármi történik, bármerre sodornak az események, jó vagy rossz, ez dolgozik a háttérben. Igen, lehet kellemetlen is, hiszen mint tudjuk, a szenvedély legalább annyira perzsel élvezhetően, mint amennyire tud égési sérüléseket okozni a lélek felszínén. Minden hozzáállás kérdése: ha lazán fogod fel, akkor maradéktalanul élvezni fogod.
 
Bika
Április 21 – Május 20.
Drámai fordulatok várhatók, ám az okokat ne kívül keresd! A Túlzott birtoklási vágyaddal kezdened kellene valamit, mert még ha birkatürelmű emberekkel vagy is körbevéve, idővel elegük lehet abból, hogy nyesegeted a szárnyaikat. Furcsán, sőt akár fájdalmasan is hathat a következő, de menjetek külön szórakozni. A másik hálás lesz, ha levegőhöz jut, és még az a meglepetés is érhet, hogy mégis veled akar majd lenni. És ha így lesz, az az ő választása lesz… 
 
Ikrek
Május 21 – Június 21.
Többször azon kapod magad, hogy múltbeli történéseken gondolkozol. Nosztalgiázol. Ez magával fog hozni tanulságokat, nagyszerűnek tűnő megoldásokat a téged mostanában foglalkoztató kérdésekre. Ha azt érzed, hogy sürgető pár dolgot most megoldani, most átbeszélni, akkor ennél jobb alkalom nem is lehetne. Mi azt mondjuk, hajrá, de ezt ne spiccesen, az éjszakai parti kellős közepén tedd. 
 
Rák
Június 22 – Július 22.
Továbbra is ott van a környezetedben az a személy, akinek a puszta létezése is izgalomba hoz. A képlet nem feltétlenül egyszerű, mert az illető vagy elköteleződött valaki más felé, miközben te is bejössz neki, vagy nem viszonzott az érdeklődésed, ami nem jelenti a világ végét, bár erről neked más véleményed van. Tanulság: a szimpátia néha csak szimpátiát jelent, és nem csúcsosodik ki holtomiglan-holtodiglan esküben.
 
 
Oroszlán
Július 23 – Augusztus 22.
Valami egészen fantasztikus küszöbén állsz. Ez igaz akkor is, ha már megtaláltad azt, akit az igazinak hiszel, és akkor is, ha még nem. Sablonosnak tűnhet, de lássuk be, semmi baj a sablonokkal: ez az a periódus, ahol a meglévő kapcsolatok mélyülhetnek, illetve amikor a megkérdőjelezhetetlen nagy Ő betoppan. Annyi bizonyos, hogy kreativitásban, fantáziában és szenvedélyben sem lesz hiány. 
 
Szűz
Augusztus 23 – Szeptember 22.
Meglehetősen billegős, bizonytalan hangulatban vagy. A végkimenet jót ígér, mert végül győzedelmeskedik a szerelem, a romantika, a megértés, a béke és a szeretet, de aki veled él, akik melletted állnak, azoknak nem lesz egyszerű dolguk. Önmagadban vagy bizonytalan? Az érzéseidben? Miért vársz folyton visszaigazolást? Érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy van-e tényleges oka ennek, vagy csak rutinból kérdőjelezel meg időnként mindent…
 
Mérleg
Szeptember 23 – Október 22.
A múlt heti “kiugrasz a bőrödből” hangulat után ezen a héten a minimalizmust testesíted meg. Ha azt mondjuk, hogy picit egysíkú vagy, azt félreértenéd, így inkább azzal a szófordulattal élünk, hogy mintha téli álmot aludnál. Kissé apatikusan szemléled a világot, se pozitív, se negatív irányba nem billensz ki mérleged tengelyéből. Mi más lehet ez, ha nem a pihenés időszaka? Sok alvás, ágyban tévézés, olvasás, vagy csak bambulás. Használd ki!
 
Skorpió
Október 23 – November 21.
Szenvedéllyel kommunikálsz és szenvedéllyel szeretsz. Utóbbi nem is meglepő, de most ezt a kettőt kombóban adod elő. Tulajdonképpen túláradsz a másik felé, sőt a sokaság felé is, ők pedig megbabonázva bólogatnak mindenre, amit te jónak, helyesnek vélsz. Összességében könnyű repülés és zavartalan landolás várható a boszorkányseprűddel.
 
Nyilas
November 22 – December 21.
Esélyt kapsz arra, hogy átlásd az ok-okozat rém bonyolult szövevényének az összefüggéseit. Arra lesz ez jó, hogy meg tudd önmagadnak határozni, hogy mit is akarsz egy párkapcsolatban, és mit nagyon nem. Hogy ne rutinból, ne megszokásból, ne vak lelkesedésből kezdj bele valamibe, illetve maradj benne egy kapcsolatban, hanem azért, mert EZT AKAROD, mert neked ez jó, így jó, és mindez szinkronban van a másik érzelmi szükségleteivel és gondolataival. Ha ugyanis önmagadat és a másikat nem áltatva veszel részt egy szerelemben, nagyobb a valószínűsége a happy endnek. 
 
Bak
December 22 – Január 20.
Mint szomszédodnál, a Nyilasnál, úgy nálad is lehetőségekről tudunk regélni. Olyanokról, amelyek a romantikára és a párkapcsolati tényezőkre vonatkoznak. Flash-ben lehet részed a következő napokban, amikor hirtelen összeáll benned a sok apró részlet, amelyek eddig látszólag hasznavehetetlen meg-megfordultak a fejedben. Te persze gyorsan le is vonod a következtetést és a tettek mezejére lépsz, amiben tehát eddig hezitáltál, azt most rövidre zárhatod. Új fejezet nyílik.
 
Vízöntő
Január 21 – Február 19.
Őrült hétvégében lehet részed, mert nem férsz a bőrödben. Úgy szereted az életet, ha az zajlik, és ezt most maximálisan ki is élvezheted. Kontroll és meggondolás nélkül bulizni. A hangulat a tetőfokára hág, te pedig azt érzed, hogy bár minden nap hétvége lenne, és minden napot szórakozással fejezhetnéd be. Mi meg azt mondjuk, hogy még szerencse, hogy nem így van.  
 
Halak
Február 20 – Március 20.
Aki keres, az talál, aki álmodozik, az teremt. Ennek megfelelően ölthetnek alakot olyan események, amelyek az utóbbi hónapokban sokat foglalkoztattak. Jelentkezhet ez akár állásajánlat vagy munkával kapcsolatos pozitív fordulat formájában is, de betoppanhat az életedbe valaki, aki merőben más, mint akivel jelenleg megosztod az életed. Nagy lesz a kísértés, hogy most akkor mi legyen. Kellett neked más után vágyakozni! 
 
Nesze!Kékbarna
 
kekbarna@gmail.com
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr432710610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása