Nesze!szer

Heidi Klum ott volt

2011. március 01.
 
Kíváncsiak vagytok, hol folytatták az ünneplést a sztárok az Oscar-gála után?
 
Elton John a házigazdája az egyik bulinak, amelyet minden évben megszerveznek az Oscar-gála estéjén. Decensen éppen nem isznak, viszont adakoznak. A cél, hogy gyarapítsák Elton Aids alapítványának a vagyonát. Idén Heidi Klum se hagyta ki a már kötelező partit. A 37 éves ex-modell Julian McDonald szabászati különlegességét viselte, amelyhez egy pár Lorraine Schwartz fülbevalót választott. A cipője ugyan ezen a képen nem látszik, de elárulom 41-es Christian Louboutinban táncolt. Natúr sminkjét Linda Hay - az Astor vezető sminkmestere - készítette el, aki természetes árnyalatokat vitt fel ecsetjére. Heidi ajkait meztelenül hagyta, hogy ezzel is erősítse a ruha tulajdonságait.
Szemek: ASTOR Pure Color szemhéjfesték - Black Orchid 710
Ez egy ultrakönnyű festék, amely nem csomósodik össze a ráncocskákban sem. Hibátlan. ASTOR False Lash Look szempillaspirál - Hypnotic Black 910
Tartós festék extra keratin tartalommal, amely hidratálja a szempillákat.
Ajkak: ASTOR Stay Lip Tint - Warm Sand 301 súlytalan árnyalata, amelynek viselete kényelmes. Nem ragad.

Igen. Heidi és az Astor szerződött, már készül illatkreációja.

 

 

 

Nesze!N

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr832702013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása