Nesze!szer

Üzenet Olivérnek és Alekosznak

2011. február 16.
 
 
Tudjuk, nehezek ezek a napok egymás nélkül. Megszoktátok, hogy egy légtérben hajtjátok álomra a buksitokat. És azt is tudjuk, a beauty sleep nagyon fontos. Minden modell erre esküszik és természetesen a megfelelő mennyiségű víz fogyasztására. Ettől maradnak állítólag szépek. Fiúk, mi csak azt szeretnénk, hogy külön-külön is tudjatok jól aludni. Íme, néhány tipp a pihentető alváshoz. Reméljük, segíteni fog! Amerikában esküsznek erre a tizenkét pontra:
- Vigyázat a kis magok és falatkák fogyasztásával. Nem szeretik az álom manók ezeket. Hirtelen hullámvasutas lesz a vércukor szintetek, aztán semmi alvás!
- Teljes sötétséget kérünk! Nem, nem a képernyőkön, hanem nálatok, ha nyugovóra tértek. A fürdőszobában érdemes felszerelni egy kis pilácsot, amely egész éjszaka ad némi fényt, ha mellékes dolgotok lesz. A teljes felkapcsolás, esetleges tükörbe bámulás felébreszti az embert!
- Zoknit az ágyba! Igen, jól olvastátok, nem elütés ez kérem! A testünk ugyanis alulról hihetetlenül gyorsan kihül, így kell a teljes védelem. Alekoszt, te mindig, minden körülmények között lebilincselő vagy, hidd el!
- Srácok, olvassatok valami pihentető, szeretett könyvet bubukálás előtt. Olyat, amelyről tudjátok, mi történik benne, amely nyugalommal tölt el benneteket. Néhány perc a megszokott indiánosból és már mehet is a szundi üzemmód.
- Menjetek korán az ágyba! A tizenegy és egy óra közötti alvás a legfontosabb számunkra! Ilyenkor jönnek ki a csúnya mérgeink, és hát lássuk be, van abból nektek elég! Tehát pizsit fel és zsupsz!
- Amennyire lehet, kerüljétek a tudatmódosító szereket. Mi ezt most nem is taglalnánk!
- Se délutáni tea, se délutáni kapucsínócska! Az ízén kívül nem jó az semmire.
- Vegyetek forró fürdőt, avagy ahogy egyes helyeken mondják: jakuzát este. Ez szépen elandalítja a testet és lelket...
- Tegyetek ki minden zavaró tényezőt az ágyból. Nem szerencsés, ha televízió van a közelében, Alek, te viszont kamerákkal kelsz és fekszel. Szerintünk már megszoktad, inkább te lehetsz mások fekhelyén zavaró. De mi szeretünk!
- Ne váltogassátok az alvási időt! Igyekezzetek minden áldott nap ugyanakkor menni az ágyba! Alekinyó, neked ezt belülről kell érezned. Olivér, neked ott az óra!
- Egy kicsi mozgás mindenkinek kell! Ja, nektek is! Napi harminc perc és nincs gond a szunyával srácok. Alekosz, neked erről már gondoskodtak a szerkesztők. Hajrá!
- Dobjatok ki minden munkát az ágyból. Ez csak felidegesíti az embert és nem hagyja aludni. Alek, te ilyenkor felejtsd el az esetleges nyereményt. Olivér, te pedig dobd el a bulvár típusú sajtót magad mellől. Nem jó az semmire!
 

Jó éjszakát gyerekek! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr832666158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.02.16. 21:02:58

Prolivér , gusztustalan, bőre alatt is koszos, tanulatlan suttyó és bűnöző Dob utcai " rőfös".....
Undorító!
Alekosz egy testi lelki nyomorék, buta mint a segg , tanulatlan, amit beszél maga sem érti, csak egymás mellé rakja az általa világban hallott szavakat. (ezért röhögnek rajta)

kommenterember 2011.02.16. 21:33:25

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe:
köszönjük, gratulálunk, pont erre voltunk kíváncsiak!

2011.02.16. 21:38:06

Ráczéknak is egy ilyet lécci :)

pistola 2011.02.17. 00:23:03

a tudatmódosítók segítenek jó mélyen aludni. azt mondják :)

FlybyWire 2011.02.17. 01:28:50

"tizenegy és egy óra közötti alvás a legfontosabb számunkra!"

Ezt a marhaságot még a 21. században is beveszi valaki? Nohát :)

Riciruci · http://www.divatplaza.hu 2011.02.17. 07:37:00

Biztos van benne csalás, de minden azért nem lehet leforgatni!

Peter T. Sinclare 2011.02.17. 09:18:48

@Morci úr: nem cáfolja, hanem tagadja. Cáfolni csak tényekkel és bizonyítékokkal lehet.

Attól, hogy valaki azt mondja, nem csalnak, az még nem lesz cáfolat. Csak tagadás.

Másrészt ezt a műfajt scripted realitynek hívják, ahol nincs minden előre megírva, de nem is a véletlenre bízzák a dolgot.

Elég annyi, hogy 2-3 beépített ember van, akik kellőképpen tudják terelni az eseményeket.

johanna-ne 2011.02.17. 10:23:50

Hódos Hajnalka blogja ehhez képest Shakespeare-i magasságokban szárnyal

MetálFater (törölt) 2011.02.17. 10:55:13

@johanna-ne:

Pedig az sem ér egy kalap xart sem...

www.konyvline.hu · http://konyvline.hu 2011.02.17. 10:58:17

Jópofa poszt, bár ezekre a fickókra egy szót is kár vesztegetni :)))

Eznemsemmi 2011.02.17. 10:59:12

Nos, én szoktam nézni éjjel az online adást is, ezért csak annyit fűznék hozzá: ha ez az egész megrendezett és tényleg amatőr színészek, akkor Oscart nekik, mert még a Beugró színészeinél is sokkal jobban improvizálnak (Rudolf Peti, mehetsz a picsába :))))
süti beállítások módosítása