Nesze!szer

Nem kell

2011. február 14.
 
 
Nincs egy filléred sem...?
 
Neked is betett anyagilag az elmúlt néhány hét? Hát, nem vagy egyedül! Íme néhány tipp, hogy mi az, amire egyáltalán nincs szükséged recessziós pénztárca idején.
 
Tonizáló cuccok: igazából eljárt felettük az idő. Mióta az arctisztítók nem hagynak zsíros filmréteget a bőrödön, funkcióját vesztette, és túlszáríthatja a bőröd. Persze, figyelj oda, hogy a tisztítód ne legyen kőkorszaki ebből a szempontból.
Lábmaszk: egy igazán jó hidratáló sokkal többet ér. A túl sok dörzsölés csak újabb keménységet okoz.
Ajakradír: egy vastag réteg sheavaj éjszakára, reggel meg az ujjadra csavart zsepivel óvatosan átdörzsölés. Az ér valamit. De tényleg.
Bármi, ami említi a „narancsbőr” szót: sajnos, csak a rengeteg víz, nulla cukor és koffein, meg szálkásítás és nagyon gondos UV-védelem segít. Majd ha lesz pénzed, bevetheted a plusz segítséget - addig pedig narancsolj kevesebb cukrot fogyasztani!
Nyak krém: ugyanazt kend oda, mint az arcodra. Hidratálót enyhe napvédővel nappalra, retinolos krémet éjszakára. És, ugyanúgy tisztítsd.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr922661073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása