Nesze!szer

Ó, Chanel...

2011. február 02.
 
 
Hódított a Golden Globe-on, nem maradhatott el a 2011-es SAG Awards-ról sem. Hilary Swank, Nicole Kidman, January Jones, és Dianna Agron is Chanel Beauté sminkekben mosolygott. Elmeséljük, pontosan hogyan...
 
Dianna Agron álomszép Chanel vintage ruhájához valami üde és mai kellett, így sminkmestere, Kate Lee CHANEL Intense Eye Pencil in Ambre -rel kezdte, visszafogott füstöléssel a belső szemzugban, tovább az alsó és felső szempillavonalak mentén. Aztán jött a CHANEL Soft Touch Eyeshadow in Cinnamon, mélységes-szépséges burgundi árnyalatú szemhéjpúder a mozgó szemhéjra, végül a CHANEL Quadra Eyeshadow in Enigma a belső szemzugtól kifelé felkent, szürkés-fényes árnyalatától tűntek nagynak a szemei. Göndörített pilláira egy réteg CHANEL Inimitable Mascara in Noir-Brun került. Szemöldöke az Anastasia  színezett szemöldökzseléjétől volt olyan határozott vonalú.  
 
Nicole Kidman gyönyörűen egyszerű volt fekete ruhájában, bőrét Angela Levin sminkmester a CHANEL Sublimage Concentrate-tel varázsolta ragyogóvá, kapott három adagot a CHANEL Inimitable Mascara in Noir -ból és épp eleget a   szemceruzaként felkent CHANEL Quadra Eyeshadow in Stupendous sötét színéből. Ajkaira CHANEL Rouge Coco Shine Lip Colour in Monte-Carlo került.
 
January Jones arany-fekete csipkeruhájához “gyertyafénnyel világított” sminket álmodott Rachel Goodwin sminkmester. Szemeit CHANEL Precision Eye Definer in Gris Scintillant-tel húzta ki, összemosva egy aranyos-krémes árnyalattal a szemhéjon. Orcája Soleil Tan De CHANEL Moisturizing Bronzing Powder -től ragyogott aranyosan, száját a CHANEL Rouge Coco Shine Lip Colour in Boy rózsaszínes árnyalata emelte ki finoman.
 
Hilary Swank úgy nézett ki pezsgőszínű Versace ruhájában, mint Ursula Andrews, a '70-es évekbeli filmistennő. Kara Yoshimoto Bua sminkmester a CHANEL Eye Definer in Brun-Cuivre szemkiemelővel hangsúlyozta szemeit, hogy jobban idézhesse a '60-as/'70-es éveket. A CHANEL Inimitable Intense Mascara in Noir -tól lett szénfekete a szempillája, és a CHANEL Powder Blush in Fresque barackszínétől lett üde az arcszíne. A CHANEL Lip Definer bézs árnyalata keretezte a száját, és a CHANEL Rouge Coco Shine Lip Colour in Canotier adta a színét. Tom Bachik manikűrös CHANEL Nail Colour in Inattendu-t kent a körmeire.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr922632881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása