Nesze!szer

Hódít a Hoodia

2011. február 02.
 
 
Őrület! Ma már nem csak a Kalahári sivatagi, bennszülött busmanok fogyasztják eme Dél-Afrikában honos, nevén nevezve Hoodia Gordonii kaktuszt, vagyis akarom mondani kivonatát, hogy éhségérzetüket csökkentsék. Az amerikai színésznők is felfedezték maguknak a „csodaszert”, pluszkilóik kordában tartására. Azóta Carmen Electrától elkezdve, Angelina Jolie-n, és Eva Longorián keresztül, az Olsen ikrekig mindenki erre esküszik, mint természetes fogyasztószerre. 
Mivel a készítmény az eredetinél magasabb vércukorszint érzetét kelti az agyban, ezáltal használója telítve érzi magát, így csökken az étvágya. Magyarul nincs esti nasi, nincs túlsúly. Cambridge-i tudósok megállapították, hogy a telítettségérzetért a P57 molekula felel, melynek semmilyen káros, vagy mellékhatását nem észlelték. 
De Afrikából nem csak a tengerentúlra jutott ám el a szer. Már kis hazánk patikáiban is kapható, spray formájában. Az összetétele: Hoodia Gordonii kaktuszkivonat, alkohol, borsmenta. Az adag: napi 15 fújás. „A befecskendezett oldat a száj nyálkahártyáján keresztül gyorsan felszívódik a szervezetbe és nem terheli az emésztőrendszert. Ezáltal a termék használata sokkal praktikusabb, egyszerűbb és hatása gyorsabb.” –olvasom valahol. (Persze, csoda lett volna, ha nálunk nem újítanak rajta valamit…). 
Nem helyettesíti a változatos étrendet, de állítólag jobb, mint a diéta, vagy a koplalás. Azt eszel meg mellette, amit akarsz (már, ha egyáltalán van étvágyad…), kímélőbb, mint a drasztikus fogyókúrák, melyek „jojo” effektushoz vezethetnek. 
Nem tudom, mi igaz belőle, mi nem, de azt hiszem egyelőre inkább a sportnál maradok… és ha esetleg Te úgy gondolod, hogy kipróbálnád, egészségedre, ám felelősséget nem vállalok!
 
Nesze!Andi
 
Ár: 5690 Ft
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr652632860

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kutas József - SZÍNDIÉTA 2011.02.06. 10:58:34

Ó, igen, ismerem a szó valódi jelentését: speciális fogyókúra, amely a különféle színű ételek elfogyasztásán alapul (ezek szerint vannak alkalmas színű és kedvezőtlen hatású, ezért mellőzendő színű eledelek), nem is hökkenek meg, ha a kifejezéssel talá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása