Nesze!szer

Alverde Natúrkozmetikum. Kell ez neked?

2011. január 27.

 
 
 
Az ünnepek óta sehol sem találom azt az ébenfekete szemceruzámat, mellyel az amúgy is fekete szemeimből még feketébbet tudok, illetve tudtam varázsolni. Mit ne mondjak, nyugtalanító egy dolog. Így hát, hogy orvosoljam a kialakult helyzetet, betértem egy d betűs drogériába.  Egyből kiszúrtam - az üzletlánc által nem is olyan rég piacra dobott – natúr -, vagy mondhatni bio kozmetikumokat. Mostanában gerjedek az ilyen bio cuccokra. Tetszenek. 
 
Ajakrúzs kapható füstkvarc, achát, ametiszt, rózsakvarc, vagy rubin porral. Megkülönböztetett, „Anti-aging” jelzővel ellátott rúzs, és hasonló státuszban feltűntetett szájfény gránát- és rózsakvarc porral. Sima szájfény rubin, ametiszt, rózsakvarc, füstkvarc, és még ki tudja milyen porral. Igazából nem tudom, hogy az egyik rózsakvarcos rúzs mitől sima, és mitől öregedésgátló, de mindegy. Az viszont szembetűnik, hogy egy százasbeli különbség van az árban a kettő között. 
Folytatva a sort, található szájkontúr, értékes ásványi anyagokkal, alapozó selyemproteinnel, folyékony alapozó gojibogyó kivonattal (ilyet ezelőtt nem is hallottam…), szemhéjfesték turmalinnal, tigrisszem porral, és jojobával. Ja, és hegyező, ami állítólag biológiailag lebomlik. Hogy hogy? Nem igazán tudom elképzelni. Az érdekesség kedvéért lejegyzeteltem mindent, mi miből áll. A biztonsági őr már fura szemeket meresztett rám. Beletettem egy fekete szemceruzát a kosaramba, fizettem, és eljöttem. Eddig nincs rá panasz. 
Viszont, egyik barátnőm tegnap azzal fogadott, hogy ő ilyen márkájú tusfürdőt használ, merthogy nem csak sminkcuccok, hanem testápolási szerek is kaphatók belőle. Valami mangósat, vagy őszibarackosat, nem is tudom hirtelen, de ilyet nehogy vegyek, mert az elején még tök jó illata van, de a sokadik használat után már nagyon mű. Mű? Az hogy lehet? Az üzletlánc honlapján az áll, hogy: „Az alverde termékek nem tartalmaznak: szintetikus tartósítószert, illatanyagot, színezéket, állati eredetű, és ásványi olaj alapú összetevőket. Kivéve kárminok, méhviasz, selyemprotein és gyöngy kivonat.
A felhasznált összetevők kiválasztásánál előnyben részesítjük az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagokat. A natúrkozmetikumok előállítása gondosan válogatott alapanyagokból történik. Ezzel óvjuk a környezetet és természeti erőforrásokat. Ajánljuk azon vásárlóknak is, akik  allergiásak a szintetikus tartósítószerekre! 2009. november 6-án az alverde márka kitüntetést kapott, amelyet a "Német Környezettudatos Díj" zsűrije, Angela Merkel német kancellár védnöksége alatt adományozott oda. Az alverde-t Németország három legkörnyezettudatosabb márkája közé választották be a gazdasági eredmények, a példamutató társadalmi felelősség és a környezetvédelem területén elért eredmények alapján.”
 
Barátnőm lehet, hogy pont a kivételeket érezte? Hm, nem tudom…
 
 
 
 
Ajakrúzs 899 Ft
Anti-aging ajakrúzs 999 Ft
Szemceruza 599 Ft
Szájkontúr 699 Ft
Hegyező 499 Ft
Szemhéjfestékek 1500- 1700 Ft
 
Nesze!Andi
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr22617328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása